ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Na wczoraj to inne sprawy były do załatwiania. Dzisiaj pozałatwiałem bo się pogoda zmieniła........ tak jak u Ciebie :lol: .
Myślałem że tylko chińszczyzna jest badziewna, a tu się okazało że fototapeta którą kupiłem jest jeszcze gorsza :evil: ....... może ze stu metrów wyglądałaby jako tako :roll: . Jak ją w domu rozpakowałem to mi się odechciało :shock:. Jak nie będę miał w ręce i nie zobaczę to nie kupuję. I znowu dwa dni w plecy :oops: . Dzisiaj jeszcze pogruntuję, a jutro za końcowe mazianie......... wszystkiego :lol: .
Zbieraj, kupuj i przerabiaj :) . Od przyszłego tygodnia zapowiadają opady i ochłodzenie :roll: . Chyba spróbuję w piątek podejść na plac.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Pojedzone, popite, to można odpocząć. :D Na deser były pierwsze własne truskawki. Przepyszne! :D
A cena jaka była tej tapet? :?
Jeszcze zimniej! :shock: Moje prognozy mówią inaczej. :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Smacznego :lol: .
Dwieście dwadzieścia. Niedużo, bo są nawet powyżej tysiąca :roll: . Dlatego nie chciałem szaleć i zobaczyć jak to w realu wygląda.
To w końcu lat sześćdziesiątych widziałem o wiele ładniejszą, wyrazistą, barwniejszą, błyszczącą. Pewnie w pewexie była kupowana, ale nie zmienia to faktu, że różnica jest prawie jak niebo a ziemia. Matowa, brak wyrazistości i największy mankament to blade kolory. A zależało mi na optycznym powiększeniu pokoju i wprowadzeniu ciepłych kolorów na okres jesienno-zimowy, doświetleniu i ociepleniu.
Słuchałem po południu na Polsacie. Natomiast wieczorem w TVN znaczna różnica, cieplej i możliwe opady........ czyżby do wróżki chodzili ? :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Trochę już sam sobie odpowiedziałeś. Czy uważasz, że te droższe są równie słabe? :?
Telewizja kłamie ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Absolutnie nie będę sprawdzał :evil: ....... zobaczę gałami to się wtedy będę zastanawiał :P . A ta idzie w kąt :( .
Jak porównamy z banerami kandydatów na prezydentów to jakby różnica wieku była w technice druku :roll: .
Tak było w PRL. Teraz zależy która opcja panuje :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie w kąt, tylko zrób zwrot.

Polemizowałabym, ale idę lulu. :D
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , za komuny to inne barometry mieli :lol: . To już nie pamiętasz że parę lat temu to zawsze piękna pogoda była ? :roll: , a wszystkie plagi to wina albo Niemców......... Odrę też :evil: .
Ale wracając do właściwej pogody to ślicznie słoneczko świeci, akurat pod malunki :) . I takie skojarzenie mi przyszło, że dla małych dzieci takie malowanki były. Pomaluj czyste pola obramowane konturami, czasami ponumerowane. A u mnie już wstępnie pomalowane, tylko nasycenie dobierz........ ale farbek nie załączyli :shock: .
Zwrotu nie będę robił, tylko na nią nakleję baner Trzaskowskiego :P ........ nikt nie zwróci uwagi :lol: .
Pospało się wreszcie dłużej, to już jest inny nastrój :) . Ale to nie zwalnia od obowiązków. Dzisiaj jeszcze po nowe skierowanie trzeba podejść i chłodzenie zaliczyć.
Krótkiej pracy i miłego turlania w słoneczku :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Miało być już tylko turlanie z górki, a tu jakieś głazy się wypiętrzyły. :roll: Plany planami, a życie sobie. :lol:
Dzień dobry :kwiat: słoneczny, trochę ciepły, a trochę nie zawsze. :lol:
A co Ty będziesz sobie Trzaskowskiego na ścianie wieszał? :o :shock: :lol: I tak to lepsze niż tatuaż z logo partii. :roll:
Trzeba paliwa zatankować, bo daleko nie zajadę, a jest jeszcze trochę do zrobienia. :)
Miłego :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak to jest z planami :roll: .
U mnie cały czas słoneczny. Nawet futryny wyschły w pięć godzin, chociaż miało być znacznie dłużej. Jutro będzie czas na drugie pomazianie, a dzisiaj ściany kolejny i zobaczymy czy wystarczy.
Teraz przerwa na placuszki ziemniaczane z marchewką........ zapraszam :) .
Nieważne którego by się nie powiesiło i tak nikt by nie zwrócił uwagi na pozostały wygląd :roll: .
ODPOWIEDZ