Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewasz pisze: 11 cze 2025 22:21
Martusiu, teraz dopiero spojrzałam skąd będziesz jechała
No powiem, że nie zazdroszczę Ci tej podróży...
Wybierz najbardziej optymalną.
Mam połączenie od siebie ICC do Kłodzko Miasto a tam przesiadka na Koleje Dolnośląskie, które podstawiają autobus.
A dokładnie spod granicy polsko-rosyjskiej na granicę polsko-czeską.
W tym sęk, że żadna nie jest optymalna - po kilka przesiadek i kilkanaście godzin w podróży, a ja muszę przewieźć leki biologiczne w lodówce turystycznej. Ktoś nie myśli w NFZ. Pomijam fakt, że mam problemy ze stawami.
Tylko taxi.
Tak dokładnie to też nie wiem gdzie zatrzymuje się autobus Komunikacji Zastępczej Kolei Dolnośląskich...może na dworu a może na ul Konopnickiej. Z Konopnickiej jest bliżej.
Dzisiaj odwiedziłam stronę "Taxi Lądek-Zdrój" i jest kilka numerów.
Mam nadzieję, że Admin czy Moderator nie wykasują 508 130 686, 605 675 724, 692 834 477.
Nie wiem czy wszystkie aktualne, trzeba zadzwonić.
Kochane kobietki, w Lądku dworca PKP jako takiego nie ma. Autobusy komunikacji zastępczej zatrzymują się tak jak autobusy PKS, czyli na ul. Konopnickiej. Stamtąd tylko taxi, bo z walizką mimo niezbyt dużej odległości nie polecam.