Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam skierowanie do Swinoujścia do sanatorium TRYTON ,od 09.09.2025
NFZ z mazowieckiego .
To co się dowiedziałem ,obiekt ten to właściwie tylko miejscówka do spania, gdyż zabiegi i stołowka - w innych obiektach.
Czy był ktoś ostatnio i może przekazac informacje o obiekcie i inne przydatne podczas pobytu.
Pozdrowienia
Witaj
Masz racje GIENIA, miejscówka bardzo dobra. Okres pobytu- także. Jestem zadowolony z przydziału.
Może się odezwie, któś co ostanio tam był i poda przydatne informacje dotyczące zakwaterowania, pobytu.Pozdrowienia