Jeśli macie własne informacje lub wskazówki dotyczące miejsca - dajcie znać
Kołobrzeg OSW Posejdon 6-27 grudnia
Kołobrzeg OSW Posejdon 6-27 grudnia
Jeśli macie własne informacje lub wskazówki dotyczące miejsca - dajcie znać
Re: Kołobrzeg OSW Posejdon 6-27 grudnia
z jakim numerem dostałas skierowanie?
Ja składałam wnisek w marcu i w tej chwili nr 4510.lada moment się spodziewam...
Też bym chciała do Kołobrzegu
Ja dostałam przydział z numerem 12, do którego dobiłam już w piątek i dzisiaj już nie ulegał zmianie. Informacja o miejscu i terminie pojawiła się dopiero po godz. 15. Kolejka po prostu się realizuje do końca, jak widać. Tak więc myślę, że jeszcze poczekasz miesiąc albo dłużej. Trzymam kciuki za Kołobrzeg dla Ciebie, ale też pomóż sobie i napisz na IKP wniosek o przydział w to miejsce.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 163 razy
- Podziękowano: 105 razy
Wtedy pokoje były dla singli tylko trójki , basen w ośrodku , zabiegi , wyżywienie i atmosfera ośrodka ogólnie dobre ... pokoje nie były zbyt małe , w tym , w którym ja mieszkałam , spokojnie zmieściłoby się czwarte łóżko ... mam nadzieję , że nikt nie wpadł na pomysł aby go dostawić
Życzę Ci zadowolenia z pobytu i wierzę , że podzielisz się z nami swoimi spostrzeżeniami
Na pewno widziałaś jak ta kolejka zapieprzała na na początku kwietnia. Po 300 numerów nieraz w jeden dzień?
Planowałam ze zwrotów wczesną jesień ale jeszcze mi nie minęło 180 dni od poprzedniego powrotu.
Nie wiem jak to będzie jak już dostanę przydział?
Czy będę mogła skorzystać z tej opcji?
Z tymi pytaniami przeniosę się do innego wątku,a Tobie szczerze zazdroszczę i miłego podreperowania zdrowia
Kołobrzeg o każdej porze roku ma urok