Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Iwona T pisze: 12 cze 2025 15:58
Skierowanie złożone 5 lutego 2025. Dzisiaj otrzymałam przydział. Do Kujawiaka w Inowrocławiu od 10.12.25 do 31.12.25. Tragedia. Napisałam o zmianę terminu, ale to mało prawdopodobne. Raczej zrezygnuję .
Udało się Zmieniono mi termin na 19.11.25 do 10.12.25. Dla mnie bardzo dobry. Też do Kujawiaka.
JA z NFZ oddział Mazowiecki złożyłam 01.04.2025 w czerwcu dostałam przydział na termin od 13.11.2025, napisałam pismo,że proszę o przydział w terminie wakacyjnym( jestem osobą aktywną zawodowo) i że jestem w stanie wyjechać z dnia na dzień byle tylko w wakacje. Za tydzień niecały telefon i turnus ze zwrotów do Wilgi w Ustroniu od 13.07.2025
Zatem bardzo szybko trzy i pół miesiąca od złożenia do wyjazdu
Ja czekałam 9,5 miesiąca. Wniosek złożony 28.10.24, w kwietniu przydział na 17.07. To raczej taki standard, jeśli chodzi o przydziały. Zaczynam myśleć o pakowaniu