Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Panie i Panowie jest mi ogromnie miło , że zostałem wyróżniony słoneczkiem . W ogromnej mierze jest to Wasza zasługa . Gdy by nie było Was nie było by moich postów(czasami fajnych czasami może mniej .dotyczy moich postów)nigdy bym słoneczka nie dostał. Myślę drodzy forumowicze ,że każdy z Was na takie słoneczko zasługuje (bez wyjątku)i każdemu takiego życzę W realu i tu na forum. Dzięki . Zwykło się mówić "Po burzy zawsze wyjdzie słońce. " Dalej mam ochotę zarażać Was optymizmem .
sztani pisze:Panie i Panowie jest mi ogromnie miło , że zostałem wyróżniony słoneczkiem . W ogromnej mierze jest to Wasza zasługa . Gdy by nie było Was nie było by moich postów(czasami fajnych czasami może mniej .dotyczy moich postów)nigdy bym słoneczka nie dostał. Myślę drodzy forumowicze ,że każdy z Was na takie słoneczko zasługuje (bez wyjątku)i każdemu takiego życzę W realu i tu na forum. Dzięki . Zwykło się mówić "Po burzy zawsze wyjdzie słońce. " Dalej mam ochotę zarażać Was optymizmem .
Sztani, nie bądź taki skromny Ty zasługujesz na takie wyróżnienie zdecydowanie Twoje posty są bardzo rzeczowe i nikogo nie urażające a wprost przeciwnie. Sztani, pisz tak dalej i jak najwięcej
Jeszcze raz gratuluję