Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,
dyscyplinę trzyma ta Nutka , prawie jak generał
Wietrznie dzisiaj i zimno.
Niestety chyba kąpieli jeziornej nie będzie , woda nie zdąży się nagrzać
pozdrawiam
Dzień dobry
W Warszawie w miarę spokojny, w tej chwili bezdeszczowy.
Nuteczko u mnie podobnie, kolonista jeszcze w bambetlach. Nie wiem do której urzędował, bo sama zaległam z książką. Dam mu jeszcze trochę czasu, ale nie za wiele, bo pora za obiad się brać, a nie śniadanie szykować.
Oj tam od razu generał. Ja tylko chcę mieć cicho po 22 i tak jak Felice, nie szykować śniadania z obiadem
Z resztą jest róbta co chceta, a ja za koncert życzeń robię
Nie czytam ostatnio, a ksiązki świeżością pachnące leżą i czekają na wenę i czas
Basiu, w sierpniu wyjdzie 2 tom https://replika.eu/tytul/w-ogrodzie-car ... wow-tom-2/
Też tak pięknie wydana
Dzień dobry
Chłodny ,pochmurny dzień ,deszcz wisi w powietrzu
Roślinki przyroda ,się domagają
Młodzież wyjazdowa Hiszpania ,mam spokój ,nawet zjazdu nie ma do domu .
Korzystam z luzu z wszystkich obowiązków
Chwila trwaj ,jak najdłużej ,ale póżniej
Ewaszka ,myślami jesteśmy z Tobą
Spokojnego miłego dnia ,pozdrawiam.
Witam,
pochmurny dzień , szkoda
Dobrze Grażynko, mamcia też musi odpocząć
Barową masz pogodę EWaszko, tylko pewnie obfity deszcz powoduje niepokoje .
Dana, wiem czytałam już o tym , no nie powiesz, że już zamówiłaś
Z niecierpliwością będę czekała na pojawienie w mojej bibliotece .
pozdrawiam i dobrego dnia życzę
Dzień dobry
Bibi ja też cierpliwie czekam na pojawienie się w bibliotece, albo na Legimi. Po oddaniu ogromnej ilości książek przestałam kupować. Fajnie jest mieć ogromny księgozbiór, ale to niestety kurzołapy są i zajmują ogrom miejsca. Pewnie jakbym była posiadaczką domu, to jeden pokój byłby biblioteką,
Mam to szczęście, że moja biblioteka uznana została za najlepszą w Warszawie.
No tak, ale czasami można zamówić z tym, że uruchomiają sprzedaż trochę później .
Felice, miałam podobnie, teraz już nie kupuję , chociaż niektóre pozycje chciałabym mieć na wyciągnięcie ręki ,
ale jestem twarda