Klimat

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 33 razy

Klimat

Post autor: Arker »

Witam jestem w tym Klimacie ,ubogo tu już niższego standardu to raczej nie znajdzie .A szczyt wszystkiego to że zapłaciłem za jedną noc I wysoalem się w pokoju w pościeli po poprzednich lokatorach ,wykąpałem Sue wytarłem ręcznikiem po kims :oops: .Przychodzę że sklepu a tu dziewczyny mi pokój sprzątają pościel zmieniają,pytam to tu nie było zmieniane ,a no niee
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Klimat

Post autor: Martinka »

Odpowiadam na ten wpis, bo mam doświadczenie z Klimat Iwonicz Zdrój.
jakiś czas temu...
Przyjechaliśmy wieczorem całą rodzinką, przenocowaliśmy w hotelu - w tym budynku
a ja rano jako pensjonariuszka - bo przecież sanatorium idę się zameldować :!:
Dostałam klucz do pokoju- M1 , otwieram , patrzę a tam stoi spasiony facet w slipkach :roll: ,
który jeszcze do mnie bezczelnie mówi - "zapraszam " :shock:
Cóż mam nie posmak po tym przypadku :?
Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do takich ewentualnych spotkań :lol: :oops: bleee....
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam ,sytuacja jest wyjaśniona, po interwencji u miłej Pani Dyrektor ,zostałem kilkukrotnie przeproszony ,pieniądze zwrócone i nawet zaproszony na kawę.Tak że jest ok. ,zachowali się jak trzeba
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Fajnie , że jesteś wstępnie zadowolony .... zdawaj dalej relację :)
E taam Martinko ... facet zapewne też się nieźle speszył :lol: trzeba było żartem odpowiedzieć mu coś w stylu .... pomarzyć panu wolno , to nic nie kosztuje i wyjść z uśmiechem . Pomyłki się zdarzają :)
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Martinka »

Och Gieniu, jak wiem jak się zachować w takich sytuacjach :lol:
Zameldowaly go nocą i nie powiedzialy rannej zmianie :roll: :lol: dlatego taka niespodzianka :o
W sumie Klimat wspominam dobrze , wszędzie blisko :)
Pozdrawiam :kwiat:
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wrocilem dzisaj z tego obiektu ,nie bylo relaci ,zasieg slaby ,bylo fajnie w sumie nie super ale fajnie .Iwonicz w lecie jest ciekawym miejscem ,zawsze cos sie dzieje na placu .Klimat to maly obiekt bylo nas 50 osob ,zabiegi mialem na miejscu ,kto mial basen to busik wozil robil dwa kursy do KRUS.Na ten rok koniec z wyjazdami :lol: Nigdy juz bym niechcial do Iwonicza 4 razy wystarczajaco
ODPOWIEDZ