ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Robota nie zając, nie ucieknie, zrobisz jak przyjdzie właściwy czas i pora. :D Tylko temu małemu ludkowi w głowie trzeba to powiedzieć :roll: , a właściwie nad nim zapanować i żyć chwilą, nie myśleć, czego jeszcze nie zrobiłam, co na mnie czeka, a do tego ta sraczka umysłu w postaci tysiąca pomysłów i wariantów. To nie łatwe, ale ponoć możliwe. :? Na ten moment delektuj się tym czego już dokonałeś, a za chwilę chłoń wszystko co Ci wszechświat zaproponuje.i tak jak piszesz: na fali. :D
Też się właśnie delektuję tym, że łazienka wysprzątana na na tip- top. Dziś było czyszczenie glazury i zakamarków, zwłaszcza zawannowych. Wanna wolnostojąca, zwłaszcza przy oknie i w otoczeniu roślinności, wygląda romantycznie, ale sprzątanie już takie nie jest. W prawdzie opracowałam swój sposób, który to ułatwia, ale i tak trzeba to robić w pozycji klęku podpartego, pochylonego. :lol:
To teraz śniadanko. :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale ciekawe zjawisko atmosferyczne obserwuję. :D Tu jeszcze z jednej strony świeci słońce, z drugiej zbliża się chmura burzowa i słychać od jakichś 10 min stały pomruk wyładowań atmosferycznych, bez przerw i rozbłysków. :shock: Nawet towarzyszka do domu przyszła, choć nie pada, a ona burzy się nie boi. :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Jak się go złapie za uszy, to na pewno nie ucieknie :lol: .
To sama wiesz jak to jest, jakby się coś jeszcze chciało zrobić, coś poprawić, dokończyć :roll: .
Prawie wszystko ogarnięte, to obiadek można konsumować :) ...... i konsumować inne żeby się nie zepsuły ;) :lol: .
Takie zjawiska to najczęściej przy dużych rzekach można zauważyć.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiem jak to jest, ale w takiej sytyacji nic to nie da i lepiej jest nauczyć się te myśli wypuszczać, nie słuchać narratorka. :roll:
Jest w okolicy większa rzeka, ale czy to ona sprawiła? :?
Hunowie na razie rozrabiają w wannie, kiedy Morfeusz ich zgarnie? :? Tego nie wie nikt. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No i tyle się naczyściłaś :roll: . Trzeba było zostawić parę siatek szpiegowskich...... z krzyżakami :lol: .
Z Ciebie biorą przykład :roll: , późno iść spać........ jeszcze później wstawać ;) .
Wiele razy z taką sytuacją się spotkałem. Parę razy w Krakowie, a raz w Dęblinie.
Jak nie mam czasu to robię tylko najważniejsze. A jak mam to mu ustępuję..... bo jestem większy i mądrzejszy :lol: .
Chyba do lulania trzeba podejść :roll: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To dalej się chlapcie, a ja powiem dobranoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A kto ci powiedział, że późno wstaję? Ptaszki? :? :P
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , i znowu retoryczne pytanie ? :roll: , liczba pojedyncza......... ptaszek ;) .
Przecież późno chodziłaś, nawet koło północy. A jak się teraz wczasujesz albo wojny podjazdowe prowadzisz......... to nawet Hunowie nie wiedzą :P .
Kleinehexe pisze: Hunowie na razie rozrabiają w wannie, kiedy Morfeusz ich zgarnie? :? Tego nie wie nikt. :lol:
Pewnie jak przyjdą mrozy :lol:.
Deszcz mnie koło czwartej zbudził i jakiś taki niewyspany jestem :oops: . Może znajdę troszku czasu na dospanie ;) , a na razie mały wymarsz mnie czeka.
Miłego rozrabiania :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No tak jak się i 4.00 z ptaszkami wstaje, to siódma, to późno. ;) :lol:
Dzień dobry. :kwiat: U mnie w nocy nie padało, świerszcze czy inne cykady :roll: głośno grały, to spało się dobrze. I te letnie zapachy takie intensywne... :D
A ja już na wychodnym. :o Nie spojrzałam w kalendarz, szłam na pamięć i o 15 min za wcześnie jestem to mam chwilkę by skrobnąć. :D
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przy takiej rannej pogodzie, to pies z budy nie wyjdzie, a Ty chcesz żeby ptaszki ćwierkały :roll: ....... za głęboko się schowały ;) .
Rano jeszcze chłodno, a teraz słoneczko przypieka i lekka duchota zrobiła się :oops: .
Sprawy pozałatwiane, to do lodów można zasiąść :) . Później obiadek i przekładanie z prawa na lewo i na odwrót.
Co to jest piętnaście minut wcześniej. Lepiej pomyśl co by było, jakbyś się piętnaście minut spóźniła :P .
ODPOWIEDZ