Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Prawdziwy ptaszek na pogodę nie patrzy tylko nadaje od bladego świtu.
U mnie cieplutko, 26°C, a po tych chłodach jest odczucie jakby dużo cieplej było. Korzystam z sielskich klimatów , bo za dwie godziny przewidywane są opady.
To by do mnie dzwonili, bo raz już zdarzyło mi się zapomnieć o wizycie, tzn. dni pomyliłam.
Chyba........ https://youtu.be/xTC3vXpSAtI
Nie wiem czy ranny ...... ale jak wstanie to żyje .
A ja też sobie siadłem...... bo wszystko poszło . Teraz kolacyjka .
Ja na wodzie ...... i jarzynie. Kutjaków od baaaardzo dawna nie spożywam . Nawet rosół jest byle jaki .
Moją nikt nie zamyka....... drzwi nie ma .
Dzisiaj wcześniej Cię pożegnam, bo mi się oczka mrużą .
Dobranoc i spokojnej .