ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Nie wiem czy kawka pada :roll: , ale jest podawana....... czasami z mleczkiem :lol: .
Hola hola :oops: ....... piec trzeba rozgrzać, a palacz jak widać na urlopie :P . Podobno jutro ma się zrobić na plus dwadzieścia osiem....... ale to dla wybrańców :o .
Po grzybka trzeba się i schylić, a nie po łebkach......... bo to tylko kanie widać :lol: .
Idę zobaczyć czy gdzieś nie widać palacza ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Jakiś ten palacz leniwy, albo niedoinwestowany. :roll:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc i przebudzenia ze świadomością słodkichsnów :D :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja tam palacza znalazłem. I doładował do pieca, że dwa razy się spociłem :oops: ....... tak zagrzał :lol: .
Cała butelka napełniona zdrojem, to w nocy nie powinno już tak suszyć........ po palaczu oczywiście ;) .
Jutro podobno ma być dzień wrażeń. To zobaczymy jak będzie ze świadomością......... nie tylko snów :lol: .
Dziękuję :kwiat: , kolorowych :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taa, bo Tobie wystarczy piąty stopień zasilania. ;) :lol:
Dzień dobry :kwiat: , deszczowy ponoć ma być i zimny, dla odmiany. :roll:
Przyjemnych wrażeń. :D :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , chyba dwudziesty pierwszy :lol: .
Nie wiem gdzie Ty widzisz deszcz :roll: . U mnie pięknie słoneczko świeci od rana, choć nie ono mnie obudziło...... tylko koszmarek senny :oops: . Na szczęście pobudka była w sam raz do wstawania, to się przynajmniej zgrało i dalszego ciągu nie było...... choć to co wycięli to wycięli ;) :lol: .
Dziękuję :kwiat: i mam nadzieję że Tobie też zrobi niespodziankę i będzie pani zadowolona ;) .
Miłego i przyjemnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Niech Ci świeci jak najdłuże :) j, a jak Ci obrzydnie, to przedmuchaj do mnie, bo troszkę go mało. :roll:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wiem czy Ci słoneczko przejrzało na oczka, ale u mnie cudowny dzionek :D ....... do tej pory przeżywam ;) .
Piękna pogoda od rana. Słoneczko z chmurkami bałwaniastymi robiło cały czas przyjemny śródziemnomorski klimat oczywiście z wiaterkiem, który nie pozwalał się mocniej zagrzać :lol: .
Nie wiem co ci bracie Czesi robią z piwem, bo w ich wydaniu jest miodziem, a tzw. polskie z nazwy browary robią dalej ciecze o smaku piwa lub wyroby piwopodobne, tak jak za komuny czekoladopodobny......... z Czechosłowacji :P .
Butelkowane Czeskie w Polsce ma się nijak do czeskiego lanego. Chyba ktoś kogoś oszukuje na smaku i innych walorach....... koronnych też :evil: . O innych wyrobach nie wspomnę :roll: .
Tak mocno słoneczko postanowiło stworzyć przyjazną atmosferę, że w południe wzięło sobie za punkt honoru błyszczeć przez następne godziny i nawet przez gałęzie chciało dostarczyć witaminy D3 :lol: .
Teraz jestem zmuszony do wspomożenia się przyśpieszaczami trawienia........ pięciu obiadów :lol: . A jakby wszystko liczyć, to mógłbym nawet powiedzieć że i dekalog :roll: . No cóż nie wiedziałem że będę też służył jako odkurzacz....... kolacji już nie jadłem ;) :P . Śniadanie dopiero jutro :oops: .
A i na późny późny deser był dwudziestocentymetrowy szklany puchar wypełniony lodami. Tylko siedem się zmieściło........ smaków, a było więcej :P .
Czekoladowe będą jutro :lol: .
Kropelki dalej w użyciu w przyjemnej choć już wieczornej atmosferze ;) ........ jutro podobno niedziela, to kto bogatemu zabroni :P .
Przyjemnej i ciepłej nocki :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie było tak źle jak zapowiadali, chwilami słonko wychodziło, a deszcze przeszły bokiem. :D
Dzien dobry. :kwiat: Ciekawe co dzisiaj będzie, bo na razie pochmurno i mają przyjść deszcze :lol: , ale później ma wyjść słonko. :D
Na temat piwa się nie wypowiem, bo nie jestem jego smakoszem. :shock: Pijam w określonych sytuacjach i okolicznościach przyrody, bo inaczej mi nie smakuje. :lol:
Daj spokój, a kto Ci kazał zostać odkurzaczem? :o :shock: Uważaj, bo się po powrocie w drzwi nie zmieścisz i nowe prace remontowe będziesz musiał przedsięwziąć. ;) :lol:
A pewnie, że nikt. :D
Przyjemnej repety. :kwiat: :D
ODPOWIEDZ