Kardiologiczne -Sanatorium
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Kardiologiczne -Sanatorium
Poniekąd zdaje sobie sprawe ,że temat przewijal sie jednakże Tym razem Jestem zaintertesowany opiniami osób , posiadających Problemy kardiologiczne -OGOLNIE
Nie ukrywam ,że mam mozliwości ..sugesti miejscowości jak i obiektu jednkaże chcialbym poznac Opinie n/t tak bazy zabiegowej , warunkow ,tak lokalowych jak i zywieniowych ,NIE UKRYWAM ,że z nie jednego pieca chleb jadłem i przystosowuje się do warunkow jednakże może to i fobie ,może i wygodnnictwo wole dolozyc te kilka groszy i byc w obiekcie spelniającym warunki XXI wieku , nie biegac do jedynej toalety na pietrze, mieszkac w pokoju 2 osobowym miast kilku osobowym , a i nie było zbytnio czuc dana ..epoką wiel obiektow niejednokrotnie to relikty pamietające czasy czy to Franiszka ..Jozefa nie mówiąc o .Tow Gomulce czy Tow Gierku.
Znam i mam skalę porównawcza do Równicy w Ustroniu, Nałęczow , Kołobrzeg ale moze są obiekty gdzieś w Polsce godne rechabilitacji
Do tej pory jako nr jeden mialem przypisana inna chorobe ,która ..USTĄPIŁA MIEJSCA Kardiologi
Dziekuję za POMOC i opinie
-darek
-
ninak
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 lis 2012 16:21
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Kardiologiczne -Sanatorium
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
...do 08-02 byłem w ramach przygotowania do obecnego ( 14-02 zabiegu )w Równicy i poznałem troszkę w/w obiekt, nie ukrywam ,że interesuje mnie raczej rejon morski i ..naturalny JOD słyszalem dużo pochlebnych informacji n/t Świnoujścia i raczej tym razem stawiałbym na to ..Miasto tylko Ośrodek chodzi mi raczej o PRAWDZIWE Referencje Generalnie chciałbym przygotować sie nie tylko fizycznie ale i generalnie psychicznie przed pojawieniem sie bo klamka jest juz domykana na oddziale ...przeszczepów pewnego organu
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Marcysia wspomniała o RYBNICZANCE ale ten ośrodek nie mam podpisanej umowy z NFZ.