Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Wolałam wczorajszą pogodę, ale dziś też nie narzekam, bo po pochmurnym poranku wypogodziło się.
Parę spraw załatwionych, rentgeny też złapane, można brać się za kolejne przygotowania do zbliżających się atrakcji.
Mnie ostatnio śnią się sny związane z pracą. Czyżbym już się stęskniła?
Przyjemnego!
A mnie przepędziły czarne chmury . Parę kropel spadło, reszta nie doleciała i zaczyna z powrotem słonko wychodzić.
Pewnie tak , bo moje zupełnie z niczym nie związane...... może się na swój sposób odstresowuje .
Ja na razie odłożyłem atrakcje . Przyjdzie czas i pora to będę myślał .
Jak ma fobie, to niech idzie do psychiatry .
Taaaa, do pracy do Niemiec . Czy ja nie mam prawa........... https://youtu.be/s44hJiGRMX0
....... to może się zapomnimy ? .