ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Czas na odpoczynek i odezwij się........ po wibracjach ;) , dobranoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Dobry wieczór :kwiat:
Co tam słychać w państwie duńskim? :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wiem czy wypada już powiedzieć......... dzień dobry ;) .
Myślałem, że jesteś bliżej Duńczyków i bardziej słychać i widać co u nich w trawie piszczy....... chyba że bardziej Niderlandy brane są pod uwagę :lol: .
Niedługo skumulowane wizyty lekarskie mnie czekają, to trzeba się będzie do nich odpowiednio przygotować....... większość druków już mam. Trzeba je tylko odpowiednio wypełnić ;) . Ale to dopiero sprawy przyszłe.
A na razie spokojnej nocki, dobranoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A kto decyduje co wypada? :? :D
Dzień dobry. :kwiat:
To tylko taka parafraza ;) , ale widzę, że ciąg dalszy ścieżki zdrowia. :o U mnie też już kalendarz mocno zapchany na sierpień, w tym poumawiane wizyty lekarskie, ale zgoła inne papiery trzeba będzie szykować. :roll:
Miłego dnia! :kwiat:
PS
Ale Ty chyba jeszcze nie w domu? :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , to zależy co uważa się za dom ;) . A bierzesz pod uwagę wilczy bilet ? :oops: . Jeszcze mnie to nie czeka ;) . Końcowe odliczanie można zacząć...... tylko nie tak jak Uznańskiemu :oops: .
Na pewno nie ci co jeszcze śpią......... ale nowy dzień i tak już nastał :lol: .
Tak, kolejne zaplanowane ścieżki będę przechodził. Lepiej zaplanować z wyprzedzeniem, niż być postawionym przed faktem dokonanym :oops: .
Słoneczko z rana wyszło, ale się schowało i pogoda taka sobie się zrobiła :roll: .
Miłego i pogodnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tam dom, gdzie serce Twoje. :) Moim domem bywa auto i bardzo lubię życie nomadów, ale jak się wróci do stacjonarnego, to się bardzo docenia, to co się ma. :D
A co Ci wilki zrobiły? ;) Zmyliły mnie Twoje plany, bo dziwi mnie, że będąc gdzieś w świecie myślisz tak konkretnie o przyszłości. :o Dla mnie osobiście wyjazdy to najłatwiejszy sposób osiągnięcia stanu bycia tu i teraz i życia tak jakby jutra miało nie być. Dlatego są one takie przyjemne, bo ten stan daje poczucie szczęścia. Tylko trzeba jeszcze umieć przenieść go po powrocie w codzienność, bo inaczej zjazd i doopa zbita. :lol:
U mnie też dziś pochmurno i wietrznie, czyli kontynuacja jesieni tego lata. :lol: I zboża już za płotem ścięte. Po lecie! ;) :lol:
Obejście uporządkowane, co nieco się suszy, pomidorowa na darach ogrodu pyrkoli i pachnie, także sielska codzienność. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mnie wilki nic, ale chętnie na nie, swoją winę się zwala :oops: .
Jeszcze wcześniej była potrzeba plany zrobić, żeby kolejne mogły się zrealizować...... to jak kaskada :lol: . Jak się przewidywalne rzeczy poukłada, to mniej niespodzianek....... i nikt nóg po drodze nie podkłada :P . Niedługo Ci to wytłumaczę ;) .
Obecnie nie myślałem, tylko się odprężałem........ jak sprężyna :P .
Sielankuj się dalej :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ano tak to jest. :roll: Może by tak zacząć zmieniać te powiedzenia, albo ich unikać, by stereotypów nie powielać? :? :oops:
Nie musisz tłumaczyć, planuj, planuj jak potrzeba. :D
Tylko się za bardzo nie rozpręż, bo nie wrócisz to pierwotnej postaci :lol: , chyba że taki jest plan. :)
U mnie pogoda się zrobiła całkiem przyjemna. :D Są chmurki, ale i słoneczko wyziera od czasu do czasu. Spacer w lesie arcyprzyjemny, to do kompletu leżaczek czas zaliczyć. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiesz że człowiek ewoluuje i się zmienia. I fizycznie i psychicznie, także powrót do przeszłości jest teoretycznie niemożliwy ;) ....... plan tego nie zakładał :lol: .
A u mnie na zmianę :roll: , raz słonko, raz chmurki...... aż senność ogarnia :oops: .
Ty na leżaczek, a ja na materacyk ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewaluuje, ale w ogólnym rozrachunku, jednak nie wszyscy się zmieniają. Do przeszłości póki co wracać nie potrafimy, choć nie ma pewności, że to nie jest możliwe 8-) , ale można też przywracać stare obyczaje i to też jest zmiana z tego co było, na to co było jeszcze wcześniej, także tego... :lol:
To ja teraz na hamaczek. :P
ODPOWIEDZ