Liga Narodów Pań 2025

Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Liga Narodów Pań 2025

Post autor: malgorzatas »

Dzień Dobry Kochani...ja bardzo Was przepraszam że nie kibicuję z Wami ale jeśli odpuszczam tak ważny temat to jest coś na rzeczy...bardzo Was przepraszam :serce:

Tak Kaziu :kwiat: była to moja pomyłka z tą godziną ale juz nie miałam czasu na sprostowanie,ale wiem że temat ogarnięty ;)

Dzisiaj gramy z Włoszkami i niech moc Będzie z Nami..one nie przegrały żadnego meczu...a nam się udało kiedyś z nimi wygrać,więc może i tym razem coś ugramy...jak nie to walka o 3 miejsce...i to dobre....zaraz włączę sobie studio i posłucham co " mądrzy " mówią......... ;)

Życzę pięknego widowiska i zaczynamy o 15,45....teraz sprawdziłam :) :lol: ...tak piszą w gazecie ale sprawdzę jeszcze :)

Pięknej ostatniej niedzieli Lipca....

Jedne źródło podaje 15,45...inne 16.00 a jeszcze inne 16,15...więc trzeba podglądać...
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Martinka »

Idę na imprezę, jeżeli wystawią telewizor do ogrodu, bo grill, to będę oglądała mecz, jezeli nie to i tak jestem w kontakcie :)
Lecz myślę, że mecz Polek z Wloszkami będzie jednym z tematów przewodnich :!: dzisiaj wieczorem ;) :!:
Trzymam kciuki i pozdrawiam Kibiców :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Dzień dobry
Oglądam do 18.30.
Zobaczymy do jaki wynik będzie wtedy 🤔
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Na razie ogladam, do 17 w domu a potem przejazd w inne miejscei może też będę widziala mecz :?:
Dały nasze Panie w połowie 1 seta się stłamsić Wloszkom :roll: :roll:
Pewnie przegramy pierwsza partię :?: :?
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

0:2 :!: :!: szkoda, że nie dla nas :?:
Gość

No cóż.
Przegrać z mistrzyniami olimpijskimi można, ale w takim stylu? 🤔
Zawiodło wszystko i wszystkie. Pozostaje zawalczyć o trzecie miejsce, które ostatnio jest jakby naszym paniom przypisane 🙂.
(ostatnie dwie edycje to brązowe medale).
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Wynik był do przewidzenia...nic tam nie grało.....no ale może dzisiaj z Japonkami damy radę.Fajnie by było zdobyć brąz i zakończyć turniej brązowym krążkiem...ale jak przegramy to będziemy na najgorszym miejscu dla sportowca.......
Tylko kibice nie zawiedli i wypełnili halę ...prawie 11 tysięcy osób...wow robi wrażenie...

Trzymamy kciuki za nasze Panie i życzmy powodzenia,łatwo nie będzie,Azjatki są zwinne,skoczne,wypełniają boisko wszędzie ,a u nas panie stoją jak słup i czekają na piłkę....Kaziu wiesz o kim piszę :roll:

Dzień dobry w niedzielę :serce:

Dzisiaj temacik zamykamy i przechodzimy do Panów...tam spotykamy się 30 lipca.....
Do następnego dużego turnieju.... :serce:
Gość

Dzień dobry
Oczywiście Małgosiu 🙁
Na ogół staram się nie wymądrzać zbytnio bo trener raczej wie co robi, ale po takim świetnym meczu można było dać zagrać Damaske w pierwszej szóstce. Gdyby pokazała podobną skuteczność to może wynik by nie uciekł tak bardzo i mecz mógł się ułożyć lepiej. A przy takim dopingu - kto wie 🤔. Co nie zmienia faktu że Włoszki były jednak zdecydowanymi faworytkami. Egonu, Aleksandrowa... 😀. No ale my też mamy Leona. Takie czasy 🤔
Na popołudnie żona zaprosiła sąsiadów na kawę, więc z oglądania nici. Ciekawe jakie emocje mnie ominą 🤔
Miłego oglądania i... nie denerwować mi się zbytnio 🙂
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum