Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tym razem NFZ Śląski wysłał mnie do Kudowy Zdrój. Po załatwieniu formalności..poszłam na krótki spacer...niestety ciemne chmury szybko mnie ,, wysłały " z powrotem do KOGI. Ale kawka i paczek w Parku Zdrojowym zaliczone
Kudowa-Zdrój jest piękna zwłaszcza o tej porze roku. W Parku Zdrojowym ,, ogrodnicy " każdego dnia coś robią a to wyrywają chwasty, a to koszt trawę czy przycinają krzewy.. W Parku jest dużo alejek spacerowych i tych nasłonecznionych i tych w cieniu. A wczoraj wieczorem młoda dziewczyna na jednej z nich grała na gitarze i śpiewała piosenki ..Okudżawy, Wysockiego, Kaczmarskiego, SDMu itp. Warto było posłuchać. Pozdrawiam
Załączniki
20250715_195814.jpg (53.65 KiB) Przejrzano 1325 razy
20250716_123347.jpg (74.42 KiB) Przejrzano 1325 razy
20250716_124841.jpg (60.05 KiB) Przejrzano 1325 razy
20250716_160512.jpg (63.21 KiB) Przejrzano 1325 razy