Ustroń-Malwa 27.09

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 27 razy
Podziękowano: 127 razy

Re: Ustroń-Malwa 27.09

Post autor: Genever »

Ciiiii.... będzie znowu g....burza. Słuchajcie tak jak kiedyś napisałam koledze Tamaryszkowi, sytuacja zmienia się dynamicznie. Dzisiaj jesteś razem, jutro nie.... Broń Boże nikomu niczego złego nie życzę ( :!: ) ale tak w życiu już jest. Wtedy jeżeli osoba, która zostanie i utrzyma decyzję o wyjazdach będzie w takiej sytuacji jak my dzisiaj. Moja decyzja aby jeździć osobno wynika z sytuacji życiowej ale też z tego aby zwyczajnie pobyć chwilę osobno zatem teoretycznie nie mam prawa narzekać. No może trochę bo obrączki nie posiadam, ale to się we wrześniu zmieni. 8-)
W praktyce ciągle czuję się kuracjuszem drugiej kategorii.
No nic....szkoda kopię kruszyć. Wczasy może ukrócić tylko NFZ nie łącząc skierowań lub ośrodek. Tego nie widzę... uruchomią się małżonki przy recepcji. :lol: I tak źle i tak niedobrze.
Mój plan to złożenie skierowania , jak dostanę ośrodek oferujący trójki i czwórki do tego z marną bazą zwyczajnie zrezygnuję i pojadę gdzie chcę, kiedy chcę i na własnych warunkach. Z uwagi na urlop dwa tygodnie są super. Nie kłóćmy się, trudno zrozumieć pewne rzeczy jak się ich nie doświadczyło.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 72 razy

Post autor: Kleinehexe »

Ciiiii.... będzie znowu g....burza.
Ciekawe kto ją wykręci, bo jak na razie... :P
Nie kłóćmy się, trudno zrozumieć pewne rzeczy jak się ich nie doświadczyło.
Święte słowa, a kij ma zawsze dwa końce. :oops:
Gość

Post autor: Gość »

Genever pisze: 05 sie 2025 17:40 Wczasy może ukrócić tylko NFZ nie łącząc skierowań .
To prawda .
Jagoda108
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2012 07:35

Post autor: Jagoda108 »

Czy ktoś jedzie do Ustronia malwa od 05 września
ODPOWIEDZ