Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Grażynko szczęście wielkie, że wszyscy cali.
Miłe moje, śniadanie moje to dopiero rozpusta... do wyboru, do koloru... jajca w kilku wydaniach, pojemniki pełne różnorodnych sałatek, przeogrom wędlin, serów... a ja niezmiennie owsiankę
Właśnie biegnę do stołówki.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2025 07:51 przez Felice, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzień dobry, dawno mnie tu nie było. Dzisiaj na śniadanie też jajka na miękko od własnych kurek. Przez ostatnie kilka dni byłem na grzybobraniu ale wczoraj się poddałem- wygrały robaki. Grzybów dużo ale 80% z lokatorami.
Miłego dnia
Nutka pisze: 08 sie 2025 07:50
W ajfajerze robisz te omleciki, Bożenko
A gdzież Pani. Tradycyjnie na patelni..... dostałam od dziecka patelnię ceramiczną. Rewelacja, piecze się bez tłuszczu.
Jak się ubije pianę, to omlecik wychodzi jak chmurka