Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam . W ekspresowym tempie dostałem skierowanie do sanatorium w Wysowej Zdr. po przeanalizowaniu możliwości dojazdu doszedłem do wniosku , że najlepszym rozwiązaniem będzie własny środek lokomocji. Jadąc po drodze mogę kogoś zabrać.Trasa mojego przejazdu: Sochocin -Płońsk - Sochaczew = Grójec - Radom - Kielce - Chęciny - Busko Zdr. Wysowa Zdr. Jeżeli ktoś byłby chętny do wspólnej podróży to zapraszam .
Bardzo proszę osoby, które były lub są w Beskidzie o informację na temat :zakwaterowania, parkingu,zabiegach,rozrywkach itp.
Pozdrawiam
Witajcie. Niestety po przeanalizowaniu za i przeciw, w dniu dzisiejszym odesłałem do NFZ moje skierowanie rezygnując z leczenia w Beskidaie . Pomimo wielu pozytywnych opinii o tym szpitalu i wielkiej życzliwości Pani na Recepcji nie zdecydowałem się na wyjazd. Warunki zakwaterowania w pokoju cztero osobowym mnie przeraziły. Dwa razy będąc w Lwigrodzie w Krynicy Zdr.mieszkałem w pokoju trzy osobowym i to mi wystarczy.. Osoby, które wcześnie jprzybyły zajęły szafę,a ja swoje ubrania miałem w walizce pomiędzy łóżkami. Chciałem tam jechać bo nigdy nie byłem w Wysowej, ale los chciał inaczej. Odwołuję moją wcześniejszą propozycję zabrania kogoś po drodze. Kuracjuszom i personelowi życzę dużo radości i zadowolenia.
Pozdrawiam bardzo serdecznie. Pa,pa,pa
Witam Odesłałem moje skierowanie do Beskidu na adres NFZ z wyjaśnieniem czemu nie odpowiada mi to sanatorium . W dość niedługim czasie otrzymałem nowe skierowanie do Wielkiej Pieniawy w Polanicy Zdroju .Pozdrawiam wsztkich cieplutko