To jest ten moment...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 18 razy

Re: To jest ten moment...

Post autor: alka50+ »

K_jak_kazimierz....będzie Ciebie brakowało na Forum NS...Twoich wpisów...Twojego zdania tak konkretnie ale w fajny sposób przekazanego....po prostu Ciebie dobrze się czytało.
Twoja decyzja....będzie jak zdecydowałeś...ale .......

Jestem na Forum od dawna....otrzymałam wiele ciekawych podpowiedzi i też starałam się ,,coś,,dać ze swoich wyjazdów ..potrafię przypisać Osobę do treści ale i wiele Osób poznałam osobiście ...kontakty do dzisiaj...Grono się powiększa....z czego się cieszę...i nawet jak mamy różne zdania to idziemy dalej....

Nie wszystko mi pasowało w pewnych tematach na NS...więc pozostałam głównie w opiniach...wyjazdach no i oczywiście podpowiedziach o Kgu. Nikt mi z tego powodu nie robi uwag ....no może nie wiem o tym co myslą :lol: :lol: .....może też gdzieś pozostań ....nie znikaj :serce: albo w czasie wróć.
Pozdrawiam z życzeniami zdrowia.
Gość

Post autor: Gość »

Zdrówka to Tobie teraz trzeba życzyć jak najmocniej. Trzymaj się 🙂🌹
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 18 razy

Post autor: alka50+ »

K_jak_kazimierz..... dziękuję.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Nutka »

Już mi Ciebie brakuje, Kazimierzu. Jesteś wyjątkową osobowością tego forum :serce:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

Szanuję decyzję Kazimierzu...ale nie zgadzam się z nią wewnętrznie :?
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: BozenaMat »

Z różnych powodów jest mnie teraz mało na Forum, wiele się na to złożyło, ale...... nie znikam całkowicie. Mimo wszystko zżyłam się z tą społecznością, mam tu pary dobrych znajomych, mogę rzec, że wręcz bardzo bliskich. I choć mamy kontakt telefoniczny czy realny, to.... i tu od czasu do czasu miło z Nimi popisać.
Ochłoń Kazimierzu, przemyśl to..... może jednak zmienisz zdanie i wycofasz prośbę u Admina. Żal, gdy takie osoby jak Ty opuszczają Forum.
Życzę wszystkiego co najlepsze. Powodzenia we wszystkim.
kruszynkaK
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 330 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: kruszynkaK »

Kazimierzu Dziekuję ,że byłeś na tym forum .Nie poznaliśmy się nigdy ,ale wierz mi ,zawsze Twoje wpisy czytałam . :serce:
Spokojne ,ciepłe ,taktowne ,co coraz rzadziej je się w internecie spotyka i nie tylko w internecie .
Chciałam załączyć coś dla Ciebie :) z mojego ogrodu ,ale nie widzę możliwości dodania zdjęć.

Ps nie zrażaj się proszę opiniami osób ,które napiętnują innych za to ,że te osoby dostają dwójki w sanatorium i za inne .
Ostatnio miałam wątpliwą 'przyjemność" :oops: czytać posty skierowane do młodego człowieka ,który jako osoba niepełnosprawna
zwrócił się z zapytaniem ,czy pozna kogoś jadąc do sanatorium konkretnego w konkretnym
terminie.
Wiesz co ? hejt jaki przypuściły osoby wiekowe,a dokładnie starsze ,tak bo często ze zdjeciami w profilach ,był tak obrzydliwy ,że
nie dało się tego czytać.Cytować tego nie będę :shock:
:oops:
Spoleczeństwa całe już dawno odeszły od cech charakteryzujących człowieka ,od zrozumienia ,od empatii,od uprzejmości.
Rób swoje ,jedz ,mieszkaj z żoną w dwójce w najlepszych sanatoriach :D :serce:
Spotkasz niewielu ,ale napewno wartościowych ludzi ,jak spotkałeś tutaj i nie tylko :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Przede wszystki miłych w zdrowiu dni dla Ciebie Kaziu i Twojej małżonki życzę . :serce:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 8 razy

To jest ten moment Kazia jak Kajak...

Post autor: jacky6 »

Z dużym opóźnieniem ale dwakroć przeczytałem ten wątek.
Dzisiaj tylko zasygnalizuję, że doń powrócę, bo mam sporo podobnych odczuć jak Kazio.
Też widzę jak uzdrowiska powiększają bazę komercyjną a z drugiej strony jak zmniejszają się funduszowe kolejki.
W ostatnich latach korzystałem z rehabilitacji w ośrodkach nie sanatoryjnych typu Łykoszyn a w ostatnich miesiącach także z komercyjnych tygodniówek w znanych kurortach i ośrodkach testując niejako ich przydatność na przyszłość.
Nie wiem czy Kaziu już finalnie nie jest wśród piszących i czytających na NS, bo gdyby tak było, to zaproponowałbym mu poszerzenie wątków właśnie o komercyjne kuracje, które prawdopodobnie przybiorą wkrótce solidnie na wadze.

:mrgreen: :ugeek:
Gość

Post autor: Gość »

Jeszcze raz dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa, niektóre przymiotniki zostały użyte trochę na wyrost 🙂.
Korzystajcie mądrze z tego forum, jest fajne i potrzebne. Ja tu pewnie będę zaglądał jako gość i obmyślał powoli nowy login i hasło.
Trzymajcie się cieplutko 😊🌷🍺
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 32 razy

Post autor: Bibi2 »

Kaziu, nawet nie wiem co napisać , trochę mi zabrakło słów....
Wiedziałam , że jest coś na rzeczy bo napisałeś o ważnej decyzji którą podjąłeś , ale poinformujesz w swoim czasie,
no i proszę jest ten czas :(
Piękne są Twoje słowa , rzadko się czyta w necie takie wypowiedzi.
Będzie mi brakowało Ciebie , nawet tych Twoich "połajanek" ;)
Decyzja jest Twoja i muszę ją uszanować .

Dziękuję Kaziu :serce:
ODPOWIEDZ