Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zostało 5 tygodni do rozpoczęcia kuracji
Już tupię nóżkami z niecierpliwością
Pogoda zamówiona towarzystwo również
Pierwszy tydzień z PANEM MENSZEM , jakoś przeżyje....chyba
Bliżej terminu,trzeba będzie dogrywać integrejszyn ,prawda ?
Zaczełam...doczytywać posty na NS... szczególnie te w naszym kierunku i cieszy fakt , że i inni pozostawiają opinie i relacje ..również w formie zdjęć ..co bardzo cieszy moje oko...chyba lubię obrazki a nie tylko słowa.
Dzień dobry ‐ walizki odkurzone, pralka pierze ciuchy a ja mam srtresa, jak zawsze czy ze wszystkim zdążę. Już mniej niż tydzień i Ciecocinek pozdrawiam serdecznie cieplutko.
Nina.....to Ty już na prostej prawie że ,ja jeszcze walizki nie zaniosłam ze strychu,bywały wyjazdy,że 2 tygodnie przed już byłam spakowana a teraz
Również mam stresa, czy odpowiednie rzeczy wezmę...na miejscu się okaże,że pewnie czegoś za mało,czegoś za dużo...jak zwykle zresztą
Wszystko spakowane....chyba
Coś mi się zdaje,że trzeba jeszcze kurtkę ciepłą dorzucić
Jutro wyruszamy o 06.14 z Białegostoku.....zwiedzanie Torunia ,ognicho ,pieczenie kiełby no i we wtorek rano,kierunek Ciechocinek
Mam lekkiego stresa
Jak się stawię na 09.00 będzie dobrze,prawda ?
Zawieja.... w pakowaniu chyba wszyscy mamy dylemat co wziąść bo i pora roku może i ciepło ale i może chłodniej...więc na ,,cebulkę,,
Dobrego czasu na spotkaniu w Toruniu ....i rzut beretem i jesteś w Ciechu....może koło ósmej się pojaw...nie ma reguły ale.....dobrego przydziału i do zobaczenia
Dziewczyny na dziś słońce i lekka kurteczka dżinsowa ludzi dużo kwiatów dużo....densy także są
My dziś wracamy ustępujemy miejsca dla Was miłego pobytu Wam życzę nasz taki był