Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Trzymać w rękach Potrzymać, to se może każdy
Tu o to wprowadzenie ruchów rąk, palców chodzi ..... szarpanie, dociskanie i te inne takie tam
A co ja będę tu.... ja się na tym nie znam
Przyjemne to Twoje granie było. Nie znałam. Popsułeś mi tylko plany , ale....
Puści się inną razą
Dobry wieczór Nutko, ja popsułem Tobie plany a Ty ukułaś mnie Trice bardzo mocno .Czuję się jak laleczka woodoo Dziewczyno,gdzie Ty znajdujesz taką muzykę.Jedyny pozytyw to,że nabiję kolejne punkty u córki Tak wieczorowo i tak bez przekonania
SCARLET DORN - "I Love The Way You Say My Name https://www.youtube.com/watch?v=i0Jaajw ... mmer%2FSPV
Scarlet Dorn - Meteor https://www.youtube.com/watch?v=go2eC0I ... mmer%2FSPV
Stanowczo za mało emotikonów aby właściwie oddać emocje.
Nie, żebym była sadystką ale cieszę się,że Cię porządnie ukułam
Nie znam dobrze Thrice Tak wybiórczo tylko
Łap za Scarlet Dorn
I teraz trzeba się postarać,żeby ten Perfect Day zakończyć Perfect Night
Ta wczorajsza dobranocka, Pawełku, Była bardzo, bardzo....
Nie biorę pod uwagę zdjęcia czy odważnego tekstu, ale muzykę
Terapeutycznie na mnie działa. Dziękuję. Trzeba się w nią na dłużej zagłębić
Powiedz mi czy to jest AI, bo nie widzę potwierdzenia, ani zaprzeczenia
Nutko Zapytałaś czy to AL.Jak wstawiałem byłem przekonany,że to wokalistka.Teraz po dokładniejszym prześledzeniu .....niestety AL.
Kolejny dowód jak powoli wkrada się w moją drugą miłość.Przepraszam ale sam byłem pod wrażeniem subtelnego rytmu.Dałem się podejść zupełnie nieświadomie Też urzekła mnie melodia