Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja, jak teraz coś słyszę nieznanego, a przy tym ładnego, to od razu podejrzeń nabieram
Let Babylon Burn też spadło z kosmosu A tak ładnie grają
Basia puściła najprawdziwszego Zamfira przy którym mozna się ukoić
Let Babylon Burn Teraz mi Jeszcze raz przesłuchałem i można się pomylić.Co prawda animacja może wskazywać na Al ale wstawki niby uczestników koncertu A przede wszystkim wstawia Nutka Ostatnio widziałem video Genessis z nieistniejącego koncertu.Camel niby nigdy nie publikowane nagrania.
Zamfira można słuchać w pętli.
Joanne Shaw Taylor - "Summertime" https://www.youtube.com/watch?v=nVdnzD1 ... ShawTaylor
Cześć,
tak nie rozumiem w jakim celu robi się te "przeróbki" ? ,
rozumiem "podrasowanie" wykonu, zresztą zawsze tak robiono , no przynajmniej od jakiegoś czasu
Dochodzi do absurdu, że za każdym razem będziemy się zastanawiać czy to AL, czy oryginal
Takie nastały czasy ....
Tekst jest kontrowersyjny ale jesteśmy dorośli ,
pamiętacie ten film?
To już nawet nie są przeróbki, to tworzenie muzyki bez ludzi. Wymyślone postacie, wystarczy maszyna
Jak lizanie lizaka przez papierek. Jak uprawianie seksu bez drugiego człowieka
Bez dotyku, czułości..... wystarczy sztuczna lalka To juz się dzieje
Tyle nam daje nowoczesność