ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Dzień dobry. :kwiat:
Pogoda to dla ludowi pracującemu w naszym kraju nie sprzyja. Pochmurno, deszczowo, dużo chłodniej. :roll: Jak żyć panie premierze. ;) :lol:
Trzeba przeorganizować dzień, to może zrealizuje się plany? :? :D
Przyjemnej soboty. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , dziękuję za prysznic pod chmurką....... chyba że z Tobą ;) .
Po drugiej zbudziła mnie bardzo mocna burza. Już dawno nie było takich grzmotów :roll: . Przynajmniej mocno też padało przez półtorej godziny. A za pół godziny od nowa burza. Dobrze że w miarę szybko się skończyła i deszczyk mnie ukołysał. Tyle tylko że i sny zwariowane gratis dodał :lol: .
A dlaczego miałbym nie spać ? :roll: . To tylko warta nie śpi........ choć nie zawsze to prawda :P .
Z drugiej strony to dobrze, że nie przysnęłaś...... na przykład pod prysznicem ze mną ;) :lol: .
Przyjemny chłodzik zapanował, to i przyjemnie będzie tv oglądać z łyżwą :) .
A na razie śniadanko i zastanowić się w jakiej kolejności zadania poukładać :oops: .
Miłego i przyjemnego...... rozciągania nóżek :D .
PS a może lepiej wszystkowiedzącego prezydenta :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A u mnie jak zwykle, sraszyli, straszyli a tylko coś pokropiło. Dobrze, że zastosowałam się do zasady: "Nie ma złej pogody, tylko jest źle dobrana odzież" i poszłam na spacer nie patrząc na prognozy. :D
A to czemu mi wypominasz chrapu, chrapu? :? Każdy potrzebuje dobrego, mocnego snu, bez wybudzeń. :D
Od prezydenta to nic nie chcę, bo mi jeszcze jaka bandyterka na chatę wjedzie. ;) :oops: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj, już wielokrotnie zapowiadali że spodziewają się deszczu :roll: . Choć technika z lat siedemdziesiątych poszła znacznie do przodu, to w tamtym okresie bardziej prognozy się sprawdzały. Dobrze że w ogóle popadało.
Nie wypominam, tylko wspominam :P . Obiecywałaś nie tylko sobie, że wcześniejsze przytulanie będzie :oops: ...... a zaczynasz się z sowami przyjaźnić :lol: .
Już nie wejdzie, ma hektary...... przynajmniej przez jakiś czas :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To jak z sowami to chyba nie chrapu, chrapu, a energia wyzwolona nie daje leżeć. :P
Cały dzień mży, ale rowerek też zaliczony. Teraz zapraszam na placuszki cukiniowo- marchewkowe. :) Różne robiłam, i same cukiniowe, i w połączeniu z ziemniakami, ale te z marchewką, moim zdaniem wymiatają i są lepsze niż ziemniaczane. :)
A myślisz, że tylko na haktary łasy? :? :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czas pokaże :roll: .
Chrapu chrapu w dzień, a nocy buszuje ;) . Widocznie energia Ci się wyzwala z lekkim opóźnieniem :lol: .
A ja postanowiłem rybkę usmażyć, tyle że wcześniej nie skropiłem jej cytryną....... ale też dobra była. Będzie jeszcze na jutro :) .
Ale to na słodko były te placuszki ? :roll: ...... lubię pikantne ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chrapu, chrapu w dzień to chyba Ty. :P ;) Robię sobie po pracy, a właściwie to w przerwie, przed pracą w domu, tzw. drzemkę kawową, która trwa 5-10 min. Polecam, działa rewelacyjnie. A energię mam od rana, a nie tylko z wieczora. :D
Nie na słodko, bo unikam cukru i tak samo jak ziemniaczane, to i z cukinii robię na wytrawnie. Te drugie z sosem koperkowo-jogurtowym. :)
Zamieniam się w Ciebie, bo placków narobiłam dla wojska. ;) Chyba trzy dni będę jeść. :lol: Ale taka mi się cukinia uchowała i trzeba było zagospodarować. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sama powiedziałaś: jak organizm potrzebuje....... to zdrzemnij się :lol: . Kawy nie pijam, ale chyba będę musiał :roll: .
Ale ja nie mówię że sypiesz cukier, choć niektórzy do ziemniaczanych sypią cukier czy leją śmietanę, ale że dodajesz np. pieprz, cebulę, czosnek, ostrą paprykę itp.
Nie przejmuj się, nie będę mówił....... szefie kuchni :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak potrzebujesz to chrap i w dzień, a gwoli ścisłości to ja nie chrapię w ogóle. :P
Nic nie musisz, najwyżej możesz sprawdzić czy ci posłuży. Tylko pamiętaj czarną. :)
Pytałeś czy na słodko, to odpowiedziałam. :D A co do przypraw to wszystkie były, oprócz papryki pikantnej, ale spokojnie można dodać. :)
I od razie powiem dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To dobranoc :D .