Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zbigniew165 pisze:
(...) do sanatorium na razie się nie wybieram, bo poczekam, aż zmienią się warunki pobytu,
w tym otrzymanie pokoju bez zaświadczeń i proszenia w recepcjach.(...)
Zbyszku, obawiam się, że Twoje oczekiwanie może być bardzo, bardzo długie.
Nic nie wskazuje na to, aby rozwiązywanie poruszonych przez Ciebie problemów zmierzało w dobrym kierunku.
Tak na prawdę , czy istnieje możliwość , aby w obiektach już istniejących , zwiększyć pulę pokoi jednoosobowych ? jedynie zmienić dwójki na jedynki , a trójki na dwójki
Tak , że chyba Zbyszku nie pojedziesz już z NFZ przy Twoich oczekiwaniach
A jedynki , które są , no to wiadomo dla kogo
No tak
Ja też się przejechałam 12 razy do sanatoriów i patrzę na to w różny sposób
Po ostatnim wyjeździe mam zgagę
Słabizna te sanatorium , bo nic na silę , ani tym bardziej na własne życzenie