Szczęśliwego lotu , udanego pobytu !
Kolejka NFZ ZACHODNIOPOMORSKIE -Reumatologia
- Gabriela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2013 15:00
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękowano: 1 raz
Re: Kolejka NFZ ZACHODNIOPOMORSKIE -Reumatologia
Laewa, witaj w naszym kąciku z Zachodniopomorskiego
Ja np: teraz wypadłam z kolejki bo mi termin wyjazdu kolidował z sesją w szkole. Przydział dostalam przy 5 miesiacu, a do wyjazdu bylo jeszcze 5 Bardzo się starałam o zmianę miejsca i terminu, ale nasz oddział jest wyjątkowo nieprzystępny. Niestety moja prośba nie została uwzględniona i potraktowano mnie jako rezygnacja. Gienia dobrze Ci teraz radzi, staraj sie o zwroty przy 1x możesz, nie dotyczy cię okres 18 miesięcy.
Z nowości kochani, to dzisiaj właśnie zakupiłam urlop na Kretę od 1X, po powrocie zdecydujemy co dalej.
Pozdrawiam cieplutko ekipę.
WitamGabriela pisze: 12 wrz 2025 21:49 Witajcie kochani![]()
Laewa, witaj w naszym kąciku z Zachodniopomorskiego![]()
Ja np: teraz wypadłam z kolejki bo mi termin wyjazdu kolidował z sesją w szkole. Przydział dostalam przy 5 miesiacu, a do wyjazdu bylo jeszcze 5 Bardzo się starałam o zmianę miejsca i terminu, ale nasz oddział jest wyjątkowo nieprzystępny. Niestety moja prośba nie została uwzględniona i potraktowano mnie jako rezygnacja. Gienia dobrze Ci teraz radzi, staraj sie o zwroty przy 1x możesz, nie dotyczy cię okres 18 miesięcy.
Z nowości kochani, to dzisiaj właśnie zakupiłam urlop na Kretę od 1X, po powrocie zdecydujemy co dalej.
Pozdrawiam cieplutko ekipę.
- Gabriela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2013 15:00
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękowano: 1 raz
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
My już w domku , Złote Wesele trwało 3 dni tanecznym krokiem . Cudowne
Rozmową końca nie było ,
Ciężko było wyjeżdżać
A, teraz trzeba planować następny wyjazd
A, Bogutka już zdrowo i bezpiecznie wylądowała?
Pozdrawiam Bunia
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
zaleciałam do Hiszpanii i zepsuł mi się telefon
Do Hiszpanii wylatywałam w czasie cyberataku, który dotknął lotnisko w Berlinie. Ale Niemcy to Niemcy i odprawa odbyła się za pomocą ołówka i kartki papieru, bez sprawdzania dokumentów i wymiarów bagaży, aby sprawniej, szybciej. Powrót do Berlina, potem 350 km do domu, nasze auto zostawiliśmy na parkingu w Berlinie.
Pobyt w Hiszpanii z dziećmi, wnuczkami więc cudownie. To był czas na ich rozpieszczanie a wnuczka, siedemnastolatka jest uwięziona w łóżku z powodu poważnego urazu w nogę, więc obecność babci była praktycznie pożyteczna. Ale było minęło. Teraz ogarniamy mniej lub bardziej ważne sprawy. Telefon w naprawie kolejny tydzień. Ale w domu jest laptop.
Od dzisiaj możemy dzwonić po zwroty. I pewnie z ciekawości zadzwonimy.
Bunia Złote Gody z najbliższymi to impreza nie mająca sobie równych.
A Gabi cudownego pobytu na Krecie, pięknych wrażeń.
Pozdrawiam
Bogutka