Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zbigniew165 pisze: 10 wrz 2025 22:05
.... wolę jechać odpocząć wczasowo, a nie biegać po bazie zabiegowej i brać zabiegi prądowe.
Zbyszku , a jakie chciałbyś brać ... bo z inhalacji jestes zadowolony , z gimnastyki indywidualnej i masaży tez , a zabiegów wodnych nie chcesz z obawy przed przeziębieniem .... no to co pozostaje ? jakie chciałbyś dostać ,abys był zadowolony
Ja tez wodny , to najwyżej jeden , gimnastyka indywidualna , hydromasaż , a pozostałe prądowe ... czy są inne , nooo , moooze jeszcze kuracja pitna
Gienia zabiegów mokrych zimą, wiosną i jesienią nie to, że nie chcę ale ze względu na astmę są niewskazane Tak stwierdził lekarz w jednym z sanatoriów i ja się tego trzymam.
Nawet z basenu zrezygnowałem ostatnio w Verano, bo panowała grypa.
Pomimo unikania tych mokrych zabiegów, basenu i tak zawsze łapie mnie jakieś przeziębienie.
Przebywanie z współspaczem w jednym pokoju przez trzy tygodnie leczącym się w przeszłości na gruźlicę
już to przerobiłem w Verano i już wię