ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , jakie Peru ? zostaw je dla innych :roll: . My jesteśmy stworzeni do innych celów....... nie powiem że wyższych :lol: . To my tworzymy "słoneczny układ podwójny", który jest powszechny we wszechświecie, a ten który zmieniamy to jest w znacznie mniejszej ilości........ jak na peryferie przystało :P :lol: . Jak sama wiesz, to nawet wszechświat nie lubi samotności i próżni :oops: .
Ależ nie masz za co przepraszać :oops: ........ i wybaczam ;) .
Też mam i Ciebie na uwadze, dlatego liczę na spontan....... i wysyłam na chybi trafił :lol: .
Przecież jak sama mówisz: nikt nikomu nie powinien czegoś zabraniać czy nakazywać...... chyba że politykowania :P . Choć coś tam zawsze można wtrącić........ ale może z ironią ? ;) .
Chyba dzień powtórkowy z wczoraj się zapowiada, przynajmniej z rana :roll: . Chmury tak nisko, że samoloty schodzące do lądowania tylko słychać.
Miłego i przyjemnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Kiedy właśnie te słońca Peru to taka trochę ironia, żart polityczny. ;) :P
Dzień dobry :kwiat: U mnie pogoda tożsama jak u Ciebie i ma lać cały dzień. :o Czyżby krakowski spleen? :oops: A jeszcze o północy prognozy były bardziej optymistyczne. :roll:
Jak żyć panie premierze? :lol:
Wszechświat, Wszechświat... to ocean, a my w nim dwie małe kropelki. :D
I Ciebie niech przyjemność nie omyka. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiem i dlatego wzniosłem się jeszcze wyżej........ przyciągając Ciebie ;) :lol: .
Widocznie mało sprawdzalnych przepowiadaczy pytasz :roll: . "Moi" już dwa czy trzy dni temu zapowiadali ochłodzenie i opady...... przynajmniej komuś się sprawdziło ;) .
Przecież wiesz dobrze, że kropla drąży skałę....... a co mogą dwie ? :lol: .
Dziękuję :kwiat: , będę się grzał przy telewizorku. Śniadanko zjedzone to można przybrać pozycję nie krępującą pracy układu trawiennego 8-) .
Może wreszcie jakieś grzybki trafisz ? U mnie na placu tylko kurki królują.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale nie mówię o takiej ogólnej prognozie pogody. Też wiedziałam, że będzie ochłodzenie i deszcze. Mnie chodzi o takie szczegółowe, godzinne prognozy, dla osób spędzających dużo czasu w plenerze. Korzystam z aplikacji Radar i sprawdzała mi się super, ale od tego roku, a właściwie to od wiosny i tych dziwnych pogód, widzę, że nie jest w stanie czasem na godzinę wcześniej dobrze prognozować. :?
Z tym grzanie to w całe nie głupi pomysł, kocyk idzie w ruch. :lol:
Ale tak jak mówisz, może grzybki się pojawią, u mnie to i kurek nie było już ostatnio. :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak plenerowe wypady robisz, to z pewnością jest Ci potrzebna szczegółowa prognoza....... żeby później nie stać pod drzewem :roll: .
Ma być deszczowo przez parę dni, to może i kapelutki się pokażą :) .
A ja wszystkie starocie oglądam, żeby mi ich nie wykasowało. Choć jak jest seria to czerwcowe czy nawet majowe nagrania jeszcze mam, a powinno tylko trzy miesiące przechowywać.
Miłego oglądania i grzania :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Otóż to, a sam pewnie pamiętasz, że tak stałam. :lol:
To przyjemnego oglądania. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pewnie nie raz Ci się tak zdarzyło :oops: . Ja noszę parasol, tyle tylko że z nim po lesie i krzaczorach nie chodzę :lol: .
Oglądam oglądam...... teraz przyszła kolej na.... operacja marchewa, rosyjscy szpiedzy zdobywają Amerykę. Tak jak Kolumb ? :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzisiaj prawie tak było, bo po południu zrobiło się okno pogodowe, więc szybko poszłam na spacer i nawet godzinkę nie padało :D , ale tak samo szybko z niego wracałam, bo zaczęło znów lać. Tyle, że byłam w miarę przygotowana na taką ewentualność. :D
Też odrobiłam zaległości, bo obejrzałam "Wesele 2 " Smażowskiego. Ogląda się ciężko jak wszystkie filmy tego reżysera. :roll:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To się przynajmniej przespacerowałaś :) , a ja tylko między kuchnią a łazienką :lol: .
Ostatnio fajne sensacyjne idą na jedynce lub dwójce. Tylko oglądam na bieżąco, bo operatorzy wypięli się na poprzednią władzę i nie można ich nagrywać.
ODPOWIEDZ