Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nieubłaganie nastąpił czas wyjazdu z uroczego Ciechocinka - był to szczególny, przepiękny czas.
Bardzo się cieszę, że mogłam uczestniczyć w uroczystym i wesołym spotkaniu, poznać w realu nowe osoby z forum
Szczególne podziękowanie kieruję ku Ali,naszej dzielnej , przemiłej i przesympatycznej
,,Gospodyni"spotkań
Zosiu ..... ...... ......czekaj na kolejne spotkanie ...już ja ,,coś,, wymyślę w rewanżu za opublikowane zdjęcia....fakt oddają klimat obietnicy....i czas radości.
Andrzeju.....tak zdjęcia z Wiedeńskiej bezcenne tylko nie pomyśleliśmy żeby naszej grupki przy tym zrobić
Cudny czas mieliście, dziękuję za podzielenie się wpisami i fotkami, moja żałość nie bycia z Wami nie da się zastąpić…
Pozdrawiam ekipę i mam nadzieję, że los nas skieruje ku spotkaniu
I ja tam z Wami byłam. I serdecznie dziękuję wszystkim za przemiłe spotkania, poznałam wiele osób z różnych stron. Dziękuję wszystkim z którymi się widziałam - na ciachach, na lodach, na kawkach i innych przyjemościach, ale szczególnie dziękuję Ali za jej bezpośredniość i wielką serdeczność jakiej doświadczyłam. Dziękuję serdecznie Zawieli - za jej żywiołowość, której miała tyle że udzielała się wszystkim w jej otoczeniu. Piękny czas w Ciechocinku, przepiękna pogoda wiele spacerów i spotkań - do zobaczenia w innych uzdrowiskach, na innych turnusach - trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam Nina 11
Ciechocinek przywitał słońcem, piękną pogodą - no i teraz pożegnał - również słońcem, ale też dobrymi wspomnieniami, nowymi znajomościami i naładowanymi "akumulatorami" na najbliższy czas - do zobaczenia..... Nina 11
Wszyscy wyjechali ....a mnie wciągnęła nostalgia oczywiście do ,,Akacji,, gdzie spotkałam Grono Osób z NS i poznałam Ich Przyjaciół....było nas ..było...... .
I kalorii.....nigdy za wiele.....
Uściski...dla wszystkich....
Załączniki
IMG_20250917_124447.jpg (61.81 KiB) Przejrzano 515 razy
ewasz pisze: 16 wrz 2025 13:20
Cudny czas mieliście, dziękuję za podzielenie się wpisami i fotkami, moja żałość nie bycia z Wami nie da się zastąpić…
Pozdrawiam ekipę i mam nadzieję, że los nas skieruje ku spotkaniu
Ewasz.....szkoda...szkoda, że w tym czasie jesteś w innym miejscu na rehabilitacji...i nie mogłaś poznać tak fantastycznych Osób .....Ewuniu....do kolejnego.....i niech nóżka wyzdrowieje do .
Aleczko, los tak chciał, że jestem w innym miejscu gdzie jest pięknie…widać musiałam przystopować mój żywiołowy tryb życia…
Z nogą coraz lepiej i mam nadzieję, że jeszcze podzielam się na parkiecie