a tu kolega mnie ubiegł.
Mówisz Pawle "już powiedziałaś wszystko", może i tak .
Jestem już trochę na Forum i rzeczywiście powiedziałam o sobie dużo, a niuanse to moja muza, książki,
moje myśli wyrażane cytatami, emotkami , a nawet wielokropkami ....
Teraz skoncentruję się na muzie , często nie komentuję wstawianych utworów,
bo nie mam potrzeby tym bardziej , że ktoś wcześniej to zrobił, ale wszystkiego słucham . Jeden wyjątek to disco-polo - to nie jest moja muza ,
niektóre gatunki średnio mi pasują , ale to nie znaczy, że nie chcę ich słuchać, szanuję osoby którym to leży.
Mówisz gra słów i emotek , z Nucią znamy się trochę , tak, czasami wystarczy "uhmm
a jeśli czegoś nie rozumiemy to dopytamy.
Wiesz , kiedyś grał z nami Kolega Janusz (zresztą bardzo podobny do Ciebie) z ogromną wrażliwością muzyczną i nie tylko.
Też był taki "gaduła"
Przez długi czas temat Muzyka przygasł , a od jakiegoś ponownie ożył i cieszę się z tego.
Pawle, avatar jest mi niepotrzebny , kiedyś był ale teraz nie, mnie jest z tym dobrze.
Kurcze nie wiedziałam , że jestem taka "zamknięta" , zawsze wydawało mi się, że mam serce na dłoni,
zgadzam się z Tobą w tym, że niejednokrotnie nie chce mi się rozmawiać czy dyskutować ,
pozwalam sobie na wypowiedzenie swego zdania i aż tyle.
Wroga mówisz, chyba zauważyłeś, że nie mam wrogów, mogę nie darzyć kogoś sympatią , nawet nie lubić ale wróg? aj Pawle ....
Rozpisałam się, bardzo
Miłego dnia życzę
i nie byłabym sobą gdybym nie zagrała
https://www.youtube.com/watch?v=mZy3Ndblagk