Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chyba nie o zakładaniu była mowa?
Pomogą, chyba w robieniu bałaganu. Nakarmione, pomyte, uśpione, to jeszcze za inne weekendowe porządki się wzięłam z rozmachu, bo wcześniej przygotować sypialnie przecież było trzeba, to i własną pościel przebrałam, a później jeszcze łazienkę ogarnąć i kuchnię. Reszta zostanie na jutro.
Jakoś się z nim dogadam, nie pierwszy to raz przecież.
I co, wielbłądem przyjdzie zostać.
A do Krakowa to 022 wykręcasz ? ....... zobaczymy czy wszystko jedno .
A kto ich tego nauczył ? przedszkole ? ......... czy wykorzystują babcię .
No tak, jak prawie codziennie z nim igrasz .
Za dużo by mówić, dlatego lepiej oglądnąć . Garb nam chyba nie wyrośnie........ choć może niektórym .
Cześć Aniołku , chyba coś Ci nogi przycisnęło....... a może ktoś . Ja już po zakupach, już śniadanko jem........ a Ty dalej w pieleszach . A może Morfeusz znowu Cię porwał w zaświaty .
Słoneczko piękną pogodę robi, od rana cieplutko, nic tylko korzystać .
Miłego i słonecznego .