Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dla mnie nie jest ważna miejscowość tylko sanatorium, co mi po tym że pojadę do ciekawej miejscowości, jak sanatorium będzie z epoki PRL.Najgorsze dla mnie to pokoje wieksze poza 2, najchetniej 1 ale teraz podobno jest o nia trudno.Dzwonię teraz codziennie, ale sa tylko zwroty z wyjazdem na drugi dzień albo za dwa dni.Mężowi wydzwoniam teraz Lądek Zdrój Jadwiga 2 i jest bardzo zadowolony, chociaż jezeli ktoś ma problemy z chodzeniem to schody przerażają. Wychwalają np Bristol w Kudowie,mnie nie zachwycił, zabiegi mocno okrojone, pokój wymagający remontu.
Polecam Krynice Zdrój i sanatorium Nowy Dom Zdrojowy, który posiada bardzo dużo jedynek i o jedynke naprawde nie jest trudno i zabiegi na wysokim poziomie.