ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Dobranoc pracusiu...... albo już śniąca Królewno :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , ojej :roll: , był czas odpoczynku czy bardziej laba z przyjemnymi pracami, a teraz przyszedł czas gorliwości ;) :lol: .
Prognoza się sprawdziła i przyszło ochłodzenie. Nad Włochami podobno przeszły potężne ulewy, a nam przyniesie może niewielkie sporadyczne opady :oops: .
To nawet dla mnie dobrze, że jest chłodno, bo nie będę się pocił....... a obecnie to jest nie wskazane :lol: .
Spokojnej pracy i miłego dnia :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Taka kolej rzeczy, że wszystko przemija. :)
Dzień dobry :kwiat: U mnie słoneczny, więc nie taki zimny. :D Widziałam pana w krótkich spodenkach i T-shirt'cie. :o Teraz jest ta pora, że ludzie są poubierani w stroje na wszystkie pogody świata. :lol:
Dziękuję i wzajemnie :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Może bardziej panta rhei. Nic w przyrodzie nie ginie...... we wszechświecie też :lol: .
U mnie jest tak ciepło........ że wskoczyłem w dresik i skarpety :lol: . A kiedy ostatni raz widziałaś mnie w strojach na wszystkie pogody świata ? ;) .
Fajną komedię oglądam...... "Oszustki".
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ależ to znaczy to samo. 8-) Wszystko przeminie, bo świat nie jest statyczny, jest ciągłą zmianą, może nie ginie bezwzględnie, ale nie pozostaje na wieczność w tej samej, nie zmienionej formie. :)
A Ty myślisz, że wszystko się kręci wokół Ciebie i świata poza Tobą nie widzę? :oops: :P ;)
Życzyłabym przyjemnego seansu, ale już musztarda po obiedzie. :lol: Teraz to raczej przyjemnego seansu w kinie Morfeusz. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Może i to samo, ale mamy wiele nazw które bardziej lub mniej oddają sens sprawy ;) . A czy wszechświat stoi w miejscu ? :roll: ...... na razie się rozpręża :lol: .
Nie jestem chińczykiem w Państwie Środka :P .......... na inne sprawy też pewnie patrzysz ;) .
Jak mówiłem, to już kończyłem :lol: ....... ale podziękuję :kwiat: .
Jeszcze nie tak prędko, bo na jedynce jeszcze oglądanie czeka 8-) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To Ty oglądaj jedynkę, a ja jednak zdam się na repertuar Morfeusza, bo jutro o piątej mam pobudkę. :shock:
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja oglądać jak nie przysnę :lol: ....... miłego śnienia :D .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , oj seans się przedłużył. Aż do wpół do trzeciej........ ale to już nie z mojej winy :roll: .
Powiem tylko że się opłacało :) . Choć film z 1993 to przyznam się szczerze, że go jeszcze nie oglądałem. "Firma" w reżyserii Sydneya Pollacka z Tomem Cruisem.
Z rana deszczyk mnie przywitał, a po południu mam do przychodni podejść, a raczej podjechać, bo to na drugim końcu miasta :roll: .
Przydałoby się żeby nie padało....... bo obecnie z parasolem mi nie do twarzy :lol: .
Czyżby już zima miała przyjść ? Lato było, to nie było owocówek. Jesień nadchodzi to się teraz kocą..... skąd to się wzięło :oops: .
No nic , śniadanko zjedzone, to do następnych powinności można przystąpić :lol: .
Miłego i spokojnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To się zasiedziałeś w kinie. Dobrze, że konserwatorzy powierzchni płaskich Cię nie pogonili. ;) :lol:
Dzień dobry. :kwiat: A u mnie słoneczko od samego rana, a nad połami były piękne mgły. :)
Z jajeczk. :P
Mam deficyt snu, bo dziś walczyłam, by nie zasnąć na fotelu stomatologicznym. :o :lol:
Miłego :kwiat:
ODPOWIEDZ