Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry wszystkim
Ja póki co tylko się przywitam, kawkę muszę przełożyć na później, jadę do przychodni na założenie Holtera i przy okazji zrobię badania krwi.
U mnie też chłodno, teraz 6 kresek a w ciągu dnia ma być do 15 prawdziwa jesienna pogoda.
Miłego dnia
Dzień dobry .
Chłodny ,jesienny dzień
Czas szybko leci ,już czwartek
Wszyscy do porannej kawusi ,dołączymy
Okres jesienny ,zbiory w ogrodzie
Normalny dzień ,nic nie planuję .
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Ja dopiero na popołudniową na chwilkę . Witam Szalonych
Końcówka września i październik , to spory ruch u mnie na posesji ... taki mamy klimat , jakby to pani Elżbieta powiedziała
Jako, że nie chce mi się juz ciągać deski do prasowania to przed chwilą kupiłam parownicę do ubrań Philipsa.
Prasuje ten sprzęt na wisząco i leżąco
Jutro przyjdzie do paczkomatu
Nowoczesność
Kawę z mlekiem kokosowym proponuję i zapraszam
Miłego popołudnia życzę
Dzień dobry
Holter oddany, teraz szybki obiadek i na 15 do pracy
Siostra ze szwagrem od tygodnia są w sanatorium w Nałęczowie i wczoraj jak z Nimi rozmawiałam to się bardzo zdziwiłam że oboje się nudzą, nie wiem jak można się nudzić w sanatorium, mnie to zawsze czasu brakowało to spacery, to spotkania integracyjne, to parkietoterapia, nie mówiąc o zabiegach
Miłego popołudnia