Uff,wszyscy rozeszli sie po kątach.Mam czas dla siebie.
Jestem po czerwonym półwytrawnym ale zachowuję kontrolę/moje dzieci żałują bo nigdy nie widzieli tatusia nawalonego/

Nutko

Najpierw komentarz muzyczny.
Przesłuchałem ,obejrzałem trzy razy.Uświadamiasz mi,że nie ma żadnej cenzury.To ja mam cięgle skrupuły jak zostanie to odebrane.
Obraz video jest tak mocny/dla mnie/,że przykrywa muzykę.Ale wiem,że dobrze odbieram to nagranie.Tym większy podziw dla Ciebie,
jakbyś mówiła żadnych ograniczeń.Jesteś moim muzycznym guru
Sprawa techniczna. Aby dokonać wysyłki na dowolny adres w kraju firma kurierska potrzebuje minimalne dane.
W przypadku In Post wskazania najbliższego adesu paczkomatu odbiorcy /można go przesłać pozostając anonimowym/
Adresu e-mail ,żeby powiadomić o przesyłce/może to być adres Twojej poczty i tylko w tym celu potrzebuję go przekazać In Post/.Ja nie potrzebuję Twojego adresu bo mogę pisać na priv.
Niekiedy proszą o nr telefonu kontaktowego /bo wygodniej im przesłać sms z kodem odbioru/ale na moją usilną prośbę o odstąpienie od
nr telefonu udaje mi się ich nieraz przekonać.Twoja zgoda na przyjęcie upominku
Wiesz tak samo jak ja,że jak Soyka śpiewał "życie nie po to jest by brać".To jest mój sposób myślenia i działania.Ile radości daje spełnianie drobnych
przyjemności dla drugiej osoby nie oczekując nic w zamian.To sama przyjemność
Na
dobranoc
Diana Krall - Sorry Seems to Be the Hardest Word
https://www.youtube.com/watch?v=PhqSL4yW4n4