Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak Alutko powinni sie rozłączyć, wtedy stworzyliby nową rzeczywistosć
Inne zajęcia, spojrzenie, rymowanki
Po pracy, po obiadku i chyba chce mi sie spać
Muszę odpocząć, więc zapraszam na popołudniową kawę .
Dobrego dla Was
Dzień dobry
Na Śniadanko szakszuka- jajka w pomidorach i chlebek z maselkiem oraz herbatka i kawusia oraz ciacho ta Szarlotka to upieczona jest z jabłuszkami połówkami mniam .
Dzisiaj 2 prania, bo zmiana pościeli
Slońce ale chlodno teraz 6 stopni.m brr. później mówią o 17 stopniach.
Dobrego weekendu życzę
Dzień dobry
Słonecznie aczkolwiek rano brrr4 stopne
Pracowita sobota mnie czeka...wnuczkochłopaki na nocowankę przybywają
Marzenka skierowanie do NFZ my i Ysy ...to będziemy wspólnie śledzić i mieć nieźle emocje w kupię raźniej
Miłej soboty
Dzień dobry
U mnie też słonecznie choć na razie tylko 8 stopni, już drugie pranie wstawione, będzie cieplej to wyschnie w ogrodzie
Teraz zakupy, obiadek żeby zdążyć przed meczem, trzeba kibicować naszym siatkarzom a na 15 do pracy
Miłego weekendu