Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aż się ciśnienie na usta cytat z byłego prezydenta: nie strasz...
Dzień dobry U mnie po deszczowej nocy, słoneczko bryluje na niebie. Nic tylko biec na spacer (sprzeczność zamierzona).
Nadzieję warto mieć zawsze, ale nie wiem czy uda się mnie zatrzyma.
Miłego
Adwokat mówi, to nie straszenie, tylko informowanie ....... a pan były niech pampersa wdzieje .
Dlatego mam taką cichą........ żeby nikt nie podsłuchiwał .
Wolałbym trzymać ........ niż zatrzymywać .
To biegnij na spacer...... na rowerku .
Ty mi tu papugą nie machaj przed oczami, bo mam swojego, fo tego pi znajomości.
Pegasus działa?
W lesie ruch jak na autostradzie, grzybiarz na grzybiarzu, grzybiarzem pogania.
To tylko powierzchowność i g.... można w papierek złoty owinąć, ale nic to nie zmieni. A mój sprawdzony w boju.
Tobie już grzyby chodzą? Ty weź je odstaw, bo chyba bierzesz za dużo psylocybiny.
Ja na grzyby nie poszłam tylkona spacer, a prawdziwki przyniosłam i to jeden taki okaz, że hej. Jeśli nic mi nie wypadnie, to w środę może się wybiorę na grzybobranie. Ma padać, a do tego zbliża się pełnia, to jest szansa zbiory, jeśli inni nie przetrzebią.
A widzisz, a ga nic nie wiem, że Hermes się zakrada.
Wiem o tym.
Nawet ja wiem że w sobotę i niedzielę nie idzie się na grzyby, bo wtedy najwięcej świątecznych grzybiarzy paraduje .
Bo Pegaz był górnolotny, a Hermes po zakątkach gania .