Tak na szybko,Grażynko

zostań na kawce.....
Mój dzisiejszy wpis miał wyglądać zupełnie inaczej.Po jednym zdaniu komentarz do wstawionych nagrań moja propozycja i miłego popołudnia....
Narzuciłem sobie pewne ograniczenia.Pora kawki jest dla mnie bardzo wygodna.Z uwagi na porę można zagrać głośniej.
Ale panie mocno poruszyły moje struny emocjonalne.Stąd ten wpis .Tak Kovacs wstawiłem świadomie pamiętając ,że została ciepło przyjęta/niedługo ponownie ją zagram ale będzie negatywnym przykładem/.
Ciekaw byłem odpowiedzi i się nie pomyliłem.
Basiu

Komentarz do Alanis Morissette, Carly Simon
No commentJestem wrogiem wstawiania obcojęzycznych wyrazów ale ja robię
to w celu jeszcze większego podkreślenia.Np.
never jest dla mnie silniejsze niż nasze nigdy.Wstawiając Kovacs chciałem się Tobie
"podlizać".
Nutko

Dobrze ,że odsłuchałem Twoją dobranockę rano/przynajmniej spokojnie spałem/.Mój komentarz do dobranocki .Nawet kołysanką potrafisz ukłuć.Mam już wyrobiony pogląd na Twoją muzykę a Ty codziennie utwierdzasz mnie w nim.Nie nie czuję niedowartościowany ale denerwuje mnie to,że ja takich nagrań nie znajduję.Tak samo Basia

potrafi mnie zaskoczyć.Cieszę się ,że słuchasz piosenki francuskiej.Ja dzięki wam odkrywam polską muzykę na czasie...
Witam,żapraszam na kawkę.../bez słodkości bo to dodatkowe wyrazy/ Chciałem troszkę mocniej zagrać...
Toto - White Sister
https://www.youtube.com/watch?v=FQ7SzF_Or74
Coś mnie tknęło i zajrzałem do swojej ulubienicy.2 tygodnie temu nagrała cover Toto,informując,że inspiracją było nagranie powyżej/25 lat zespołu/
Nigdy nie wstawiam 2 razy to samo ale w celu porównania na bieżąco
I finally attempted a drum solo
https://www.youtube.com/watch?v=YFOIQpnwVow
Komentarze pod koverem tylko jeden
Prawdziwi muzycy w jednym pomieszczeniu, razem tańczą. Czegoś takiego sztuczna inteligencja nigdy nie zastąpi!
Mój komentarz.Dziewczynka,młodziutka a już jest muzycznym dinozaurem.Kocham ją
Miłego popołudnia.
Ps.Na jutro planuję komentarz/tylko muzyczny/.Dzisiejszy został wymuszony...