Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Moja droga do południa po kilka zabiegów do tego spacery po plaży i jeszcze ewentualnie wieczorne
wyjście na tańce a uwierz mi proszę, że jak przyłożysz głowę do poduszki to już będziesz
mocno i słodko spać. Nawet chrapiącej współspaczki słyszeć nie będziesz
Moja droga do południa po kilka zabiegów do tego spacery po plaży i jeszcze ewentualnie wieczorne
wyjście na tańce a uwierz mi proszę, że jak przyłożysz głowę do poduszki to już będziesz
mocno i słodko spać. Nawet chrapiącej współspaczki słyszeć nie będziesz
Witam,nie przypuszczałem że wrócę jeszcze na tema Rawaru- okazuje się że obiekt nie jest przystosowany dla kuracjuszy-jeżeli chodzi o socjal i wyżywienie wszystko jest ok.-głowny mankament to bardzo uboga baza zabiegowa. Niewyobrażalnym dla mnie jest fakt braku sali do ćwiczeń-będąc w Kryn. Zdr. w Mielcu którego ludzie tak obsmarowali,pociłem codziennie jak zresztą wszyscy ostatnie poty przez 30 min. z dobudowana ale dobrą bazą zabiegową,borowiną a nie plasterkami nakładanymi w Rawarze. A tak z ciekawości wie ktoś jakie są kryteria podpisywania umów NFZ z takimi ośrodkami,czy jest to na zasadzie znajomości ,doskonale rozumiem że powietrze i jod w nim zawarty jest leczniczy ale czy można to zaliczyć do płatnych zabiegów przysługujących kuracjuszom na opłacanych przez nich samych i NFZ turnusach
Jestem na leczeniu po drugiej stronie naszej ojczyzny. Zauważyłem, że tak jak w większości uzdrowisk, kontakty z NFZ opiewają na minimum 54 zabiegi. Przy pierwszym badaniu lekarz w zależności od schorzenia tyle musi zaproponować.
Gdy coś organizm "nie przyjmuje" lekarz na bieżąco robi korektę, zamienia na inne.
Pozdrawiam.
Wszystkie co Ciebie interesuje w zakresie kryteriów jakie powinien spełnić dany ośrodek, ilości zawartych kontraktów itp., znajdziesz na stronie
NFZ. Dalej "serwis WOW NFZ" dalej "archiwum" i "szukaj w serwisie" - wybierz przedział czasowy oraz to co Ciebie interesuje.
Dzi pisząc "Jestem na leczeniu po drugiej stronie naszej ojczyzny" miał na myśli to iż w tej chwili na kuracji w Horyńcu.