Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobranocka ....lekkie ukłucie....
Poranek ..... normalne ukłucie...
Chyba już gdzieś kiedyś pisałem,że jeżeli nie znajduję nagrania ,które mogłoby być odpowiedzią to milczę....
Zapraszam na kawkę...
Jak mieszacie, to i ja zamieszam
Ostatnio sporo siedzę w muzyce..... i też lubię pląsać po francuskich nurtach. Jakoś dotychczasz nie trafiłam na to wykonanie więc wstawiam
Dobry wieczór
Bożenko strasznie się ucieszyłem z Twoich nagrań.Pomagasz mi rozładować zator w piosence francuskiej
Dołączę się również już z dobranocką.
Anne Bisson to kanadyjka oczywiście dwujęzyczna , piosenkarka jazzowa.
September in Montreal - Anne Bisson https://www.youtube.com/watch?v=jTTNtFewtsc Dobranoc