ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Oho :roll: ......... uczycielka się odezwała :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Eee, raczej Hexa. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To co ? hyc do łóżeczka ;) ....... będziemy doświadczać :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Świat po drugiej strony lustra zawsze chętnie. :D
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , Hexa ? :roll: ....... a może bardziej Alicja ;) . Tylko żeby światy się nie pomieszały :oops: .
Przyjemnie było w piernatach ? bo ja już jestem gotowy do pomocy i po paru porannych ćwiczeniach....... i nie jest to ziewanie, a także przeciąganie :lol: .
Dzisiaj wreszcie nastawienie na poranną sałatkę...... chyba Cezara :roll: . Może troszku więcej dodatków od siebie...... taka surówka kebabowa :lol: .
I taka ciekawostka. Kupiłem burratę w B........ i w L.... i dwa różne smaki :roll: ....... w K.......... pewnie i trzeci :P . Zobaczymy czy w sałatce, mojej sałatce też będzie inny smak :lol: .
Miłego i bezstresowego, a relaksacyjnego dnia :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A co ci wiedźma przeszkadza? :? :roll:
Dzień dobry, :kwiat: niestety zapowiada się mocno deszczowy. Trzeba jakieś okna pogodowe wyczaić. :)
Tak, różnią się smakiem. Biorąc pod uwagę te dostępne w popularnych sklepach, to mnie odpowiada ta firmy Pilos. Patrz na skład, bo niestety w wielu są konserwanty i moim zdaniem one obniżają nie tylko walory smakowe, ale i odżywcze. Nie wiem też czy połączenie z sałatką kebabową to dobry pomysł. :? Ten ser kocha pomidory i bazylię, tak jak mozzarella, delikatne warzywa, ewentualnie owoce, ale nie mocno przyprawione mięso! :o Ale to twój wybór. :D AniaGotuje ma bardzo szybki i prosty przepis na pyszny makaron z burratą. Polecam! :)
Miłego :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja do wiedźmy nic nie mam :roll: ...... ja nie Jaś i Małgosia :lol: . Po drugiej stronie lustra, to Alicja miała dobre pomysły ;) .
W tej sałatce będzie tylko sałatka....... mięsa w niej niet :P . To będzie sałatka śniadaniowa z chlebusiem i kakałkiem........ taka moja fantazja :lol: .
Burratę, ricottę i mozzarellę spróbuję jutro wykorzystać do zapiekanek. Zobaczymy który smak bardziej mi odpowiada. A makaron to dopiero w tygodniu spróbuję, bo leczo czeka...... pomidory zaczynają się kończyć :oops: .
U Ani i paru innych kuchcików sprawdzam przepisy żeby skonfrontować moje zapatrywania, smaki i szkołę ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A wiedźmy pomysłów nie mają? :? Poza tym przecież Alicja była małą, nieświadomą początkowo wiedźmą. :D
To co o kebabie wspominasz? :roll:
Eksperymentuj. :D
Tak, kończą się i dlatego właśnie gotuję pomidorową ze świeżych pomidorów, by się jeszcze nimi nacieszyć. :D
Nie mogę z tymi prognozami. :roll: Pobiegłam szybko do lasu, bo miał przechodzić duży deszczowy front. Teraz spojrzałam znów w prognozę, bo nie pada, tylko coś tam mży, by sprawdzić czy jakieś prace na zewnątrz da się zaplanować, i już się front rozlazł na boki. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No nie wiem :roll: , wolę nie zaglądać w ich umysły....... wolę niespodzianki ;) .
Bo to taka sałatka, jak zapałka bez główki :lol: .
To czemu patrzysz na prognozy ? :roll: . Nie pada to idę, pada to prasuję :lol: . Prace przy domu zawsze możesz przerwać i pod daszek, a później kontynuować :P . Na wychodnym to już bardziej trzeba być przewidującym.
ODPOWIEDZ