Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie wszystko ok.
Słoneczko na niebie, można iść na spacerek, jak kto może
Desz nie pada, troszkę wieje
Odpoczywam po obiedzie i dalej czytam książkę, którą zaczęłam wcześniej - Przyjaźń All Inclusive Katarzyny Wilczyńskiej
Miłego popołudnia i wieczoru życzę
Ostatnio zmieniony 10 paź 2025 16:36 przez Martinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Jednak dobrze wyszłam na tym,że mi się plany urlopowe pozmieniały
Miał być październik, miał być redyk, miała być Szczawnica, a wyszło co innego z początkiem września
Z jednej strony dobrze, bo pogoda piękna była, ale kawy z Lawendką ni ma
Trzymaj się dzielnie, Lawendziu, ociepli się
Dzień dobry
Dzisiaj chyba cała Polska w deszczu. Planowałam spacer i doopa
Może po południu trochę uspokoi się.
Mam taki plan, żeby zobaczyć Warszawę ze sklepem Wokulskiego. Całe Krakowskie Przedmieście zamknięte na czas kręcenia filmu, ale podpatrzeć można. Może jutro deszcz odpuści.
Dzień dobry .
Deszczowy ,chłodny jesienny dzień .
Pogoda ,podobna wszystkie rejony
Okres weekendu czas ,rozpocząć
Domowe prace zakończone
Szarlotkę z jabłek ,ogrodowych ,pozostawię .
Deszcz ,.przeszkoda w grabieniu liści
Lawenda ,dalszego super pobytu w Szczawnicy . ulubiony kurort .
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Witam Pogaduszki w niedzielę
jak niektórzy mówią "pogoda pod Azorkiem" , tak chyba w całym kraju .
Widzę, że nowa- stara funkcja powstała, może na celu ma nas aktywizować
dobrej niedzieli