Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, jadę do Ciechocinka do sanatorium wojskowego z Ostrowca Świętokrzyskiego własnym samochodem. Mogę zabrać od 1 do 3 osób, jeśli też wybierają się do Ciechocinka w tym samym terminie. Wyjazd z Ostrowca nad ranem 22.10.2025r., trasa przez Starachowice -Skarżysko-Kamienna -Piotrków Trybunalski -Łódź -Włocławek ( w sumie ok. 4 godziny). Planowany przyjazd do Ciechocinka ok. godz. 9 rano ( lepiej chyba być rano, większa jest szansa na lepszy pokój). Podrzucę bez problemu pod drzwi każdego sanatorium . Zawsze przyjemniej i ekonomiczniej się z kimś podróżuje... Możliwa też oczywiście wspólna podróż powrotna w drugą stronę.
Jarek
Dzień dobry
Ja będę od 28.10. Będę w innym ośrodku, ale codziennie zechcę korzystać z basenu w tym osrodku. Mógłby Pan zapytać i mi podesłać informację o aktualnych cenach, ew pakiety za wejście na basen, sauny. Z góry dziękuję
Pozdrawiam Ania
Zgodnie z obietnicą przesyłam info odnośnie basenu:
ceny basen w sanatorium wojskowym:
Dzień powszedni: 1 godz.22 zł, ulgowy 19
zl.
Weekend, święta: 1 godz. 26 zł., ulgowy 22 zł.
Karnet 10 wejść x 1 godz. : 160 zł
Karnet 15 wejść x 1 godz: 225 zl
Karnet 20 wejść x 1 godz.: 280 zł.
Ceny aktualne,
pozdrawiam