Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka
Zmęczona wczoraj po sprzątaniu , więc spałam prawie 8 godzin bez przerwy. Fajnie
Paca dzisiaj, więc zapraszam na kawę i owsiankę - moja z torebki ale zawsze
Miłego dnia życzę i pozdrawiam serdecznie
Wy to już na Boże Narodzenie porządki robicie
Na wszystkich Świętych, to na cmentarzu tylko wystarczy
Kawka i mocno gorzka czekoladka stoi i czeka na chętnego
Dzień dobry
Porządki robię na bieżąco , za stara jestem by zrobić generalne.
Okna to temat rzeka, u mnie brudne po pierwszym deszczu od mycia…
Wszystkich świętych spędzam u wód, wyskoczę tylko na groby w dzień zaduszny. Warszawskie już ogarnięte.
Buro, ponuro… czas na czytanie i relaks.
Heja
Korzystałam z pogody i tego, że miałam chęć
Nie zabrudzą się okna, firanki do świąt przez 2 miesiące
Porządki na grobach ogarnia mąż z córkami , więc odział ról w pracy .
Tak Felice porządki na bieżąco ale generalka też potrzebna od czasu do czasu
Słonecznego ale u mnie ma padać - zawsze tak jest po myciu okien
Martinko generalka też na bieżąco, robię po prostu jedno pomieszczenie z myciem okna i praniem firanek. Biorąc pod uwagę że mam 8 pomieszczeń to stale jest co robić. Na szczęście okien 5.
Ewcia cieszy mnie, że wszystko pozytywnie.
O Felice Pani na włościach- szacun
Właśnie skończyłam placki z gotowanych ziemniaków z pokrojonymi kabanosami- usmażyłam je - pycha na jutro
Obiad
Ewaszko dobrego wyboru ośrodka życzę i zdrowia
Pozdrawiam wieczorkiem
Dzień dobry w mokry dzień ,
wczoraj jeszcze na grzybkach byłam i dzisiaj śniadanko grzybowe było,
kanie usmażyłam - pychotka
Może rozpogodzi się bo momentami jakoś jaśniej
Zdrówka i dobrego dnia życzę