Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Próbowałem do Ciebie napisać ale za każdym razem mam odpowiedź adresat nie znany , ta sama historia jak Alką50+ Do innych pisze bez problemu a do Was nie mogę
Jak tak mówisz to może wystarczy kurtka nieocieplona i na niej bezrękawnik serdaczek
A pisali na stronie ,że ocieplona .
No a że fajna To wpadł mi do koszyka też serdaczek :oby nie zamarznąć.
Pogoda w Krynicy w listopadzie lubi spłatać figla. Zdarzało się że pod koniec listopada było ciepło około 10 stopni i nagle się ochłodziło i spadł śnieg na Andrzejki. Ja zawsze biorę kurtkę oprócz typowo jesienno- wiosennej troszkę grubszą przejściową.