Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
orion, chyba tylko ty czekasz w kolejce. Napisałeś że złożyłeś wniosek:"końcówka września z numerem 3487" od czasu złożenia wniosku przez lekarza do czasu zakwalifikowania ile czasu minęło? I jeszcze jedno pytanie: Pewnie sprawdzałeś w przeglądarce jak spadają "numerki" to na kiedy jest przewidywany czas wyjazdu do sanatorium? U mnie było że w marcu miałem numer i przewidywany czas był wtedy ok. 8 miesięcy jeśli dobrze pamiętam a jak jest u Ciebie?
Witaj skrzys.
Pismo z nfz z przydzielonym numerem w kolejce otrzymalem po ponad miesiacu . Numerki spadają słabo , bo aż 18. Czekam cierpliwie
Pozdrawiam
Jak do tego doszło? Nie wiem Czerwiec kto wie amoże dostaniesz prezent na pierwszy dzień wiosny??? Mi 17.11 minął roczek od powrotu z sanatorium. Dopiero po czasie stwierdziłem że jednak coś ono dało W związku z tym że pracuję i w przyszłym roku celowałbym wyjazd ponowny do saatorium w miesiąc listopad to teraz zastanawiam się czy czekać z wnioskiem na luty, marzec 2026 i liczyć że trafi się listopad czy może jednak już teraz iść do lekarza po skierowanie a potem napisać do NFZ prośbę o listopadowy termin? Jak myślicie?
Na czerwiec to ja planowałem ale jak jest takie tempo to może to być kwiecień lub maj . Wolałbym jednak czerwiec bo na przełomie stycznia i lutego mam zaplanowany wyjazd do Górnika w Iwoniczu , przydałaby się tu przerwa między kuracjami .
Mili Opolanie ja trzymałbym się tego co napisał NFZ w piśmie informującym o okresie oczekiwania. W moim przypadku wyjazd zazwyczaj pokrywał się z wcześniejszą informacją. Chyba że wyjazd ze zwrotów, ale to już inna bajka.