Busko Zdrój Nida - opinia 2024
-
olka44
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 paź 2019 15:11
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 4 razy
Busko Zdrój Nida - opinia 2024
Przyjęcie b.szybko i sprawnie.U Pań pielęgniarek również.
Pani doktor bardzo rzeczową, nie by problemu z prośbą o korzystne zabiegi. Pokój - czekała na mnie jedynka- standard .Szafa dość duża, stolik, fotel.Lodówka płatna 80 PLN, telewizor 90, czajnik 50. Pokoje 2 osobowe dla małżeństw, tylko nieliczni dostali 2. Reszata kuracjuszy miała przydział do 3 osobowych pokoi. Jedynki dla pacjentów z zaświadczeniem od lekarza.
Posiłki bardzo dobre nie powtarzające się, w niedzielę zawsze pyszne ciasto.
Tu muszę podkreślić- duże uznanie dla personelu rehabilitacyjnego, zabiegi wykonywano sprawnie i z dokładnością.
Towarzystwo fajne..razem z moimi przyjaciółmi, którzy mnie odwiedzili.
Miłe spotkanie z Audiutantką z forum ,która przebywała we Włókniarzu, pozdrawiam..
Pozostałe osoby z forum zaniechały spotkań...
a było to chwilowe spotkanie..
Ale tak to już jest...są osoby,które nie chcą spotkań, czują się świetnie tylko w dobrze poznanym już sobie towarzystwie..również ich pozdrawiam..
Ogólna ocena dla Nidy to 5..
Pobyt udany...POLECAM...
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 70 razy
Re: Busko Zdrój Nida - opinia 2024
Dzień Dobryolka44 pisze: 11 cze 2024 22:06 W Nidzie przebywałam na turnusie z NFZ od 16.05.do 06.06. 24r.
Miłe spotkanie z Audiutantką z forum ,która przebywała we Włókniarzu, pozdrawiam..
Ale tak to już jest...są osoby,które nie chcą spotkań, czują się świetnie tylko w dobrze poznanym już sobie towarzystwie..również ich pozdrawiam..
Ogólna ocena dla Nidy to 5..
Pobyt udany...POLECAM...
Pozwolę się odnieść do wpisu.
Dotyczącego może nie obiektu choć miałem przyjemność go poznać jako dość częsty gość podczas mego pobytu w Busku.
Ale zainteresował mnie wpis.
Nie byłem nie wiem nie widziałem.
Zdarza się nieraz ,że podczas pobytów w Sanatoriach pojawiają się Osoby z Forum na Formalnych bądź nie formalnych SPOTKANIACH
Nie ukrywam też Spotkania od dawien dawna odbywają się na zasadzie Nikt nikomu Nic nie narzuca
Mogę być ,ale mogę też w każdej chwili się ewakuować
Oczywiście jeżeli umawiam się z Kimś na spotkanie w dobrym Tonie jest towarzyszyć .
Nie ukrywam ,że po Spotkaniu pozwalam sobie na zadanie pytania czy będziemy mieli okazję się spotkać podczas pobytu.
Musimy też Pamiętać że owe Nieformalne spotkania odbywają się ..piątek-sobota- niedziela wyjazd
I nieraz po prostu BRAK CZASU
Nie ukrywam ,że obecnie przebywam w Ciechocinku i WSTĘPNIE Jestem Umówiony z Dwoma ( Wstępnie Potwierdzone ) a może z Trzema Osobami -Może uda się doprowadzić do większego Spotkania
ALE NIC na Siłę
Pozdrawiam
-
olka44
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 paź 2019 15:11
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 4 razy
Ogólnie pobyt bardzo udany i to najważniejsze..
Ja w Ciechocinku zawitam 18 lipca..
A Tobie życzę miłego wypoczynku..
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Staż sanatoryjny: 2
W Ciechocinku będziesz długo ?
Pozdrawiam cieplutko i życzę Ci fajnego pobytu , ja jeszcze myślę