Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Nie wiem jak to się stało, ale los rzucił mnie do Nałęczowa. Zazwyczaj bywałam tu na krótko turystycznie. Teraz też pobyt nie jest bardzo długi, ale daje większe możliwości poznawania miejsca. Piękna jesień i jest niezmiernie urokliwie i klimatycznie.
Dziękujemy za fotki
Śliczne zdjęcia.
Do Nałęczowa jeździłam na basen Atrium oraz byłam 2 razy w sanatorium - Rolnik i ZNP.
Urokliwe miejsce.
Rodzinę mam w Puławach, więc odwiedzam, jak jestem
Pozdrawiam
Felice cudownie było znaleźć się w Nałęczowie dzięki Tobie.
Super, dziękuję. Tym bardziej, że w obliczu moich ostatnich sercowych przebojów można by pomyśleć o tym kierunku.
Życzę wspaniałej kuracji i jesiennego słońca.
Jeszcze trochę Nałęczowa, dzisiejszy spacer do Wąwozu Głowackiego. Zajrzałam również do Sanatorium Nauczycielskiego i Cichych Wąwozów… raczej nie chciałabym tam trafić.
Wąwóz bardzo urokliwy, fajne miejsce spacerowe.