Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja również uważam, że temat wyczerpany.
Niczego nie zmienimy, a rodzi to tylko niesnaski. Osobiście uważam, że problem stał się nagminny, wyjazdy mniej atrakcyjne dla singli i sprzyjające parom.
Nie moja sprawa jaki jest powód wspólnego wyjazdu i czy im zazdrościć, czy współczuć
Tak jak Bibi unikam toksycznych relacji i ludzi z którymi mi nie po drodze.
Bibi2 pisze: 31 paź 2025 09:26
Ja nie bardzo rozumiem problemu jaki został wytworzony przez Was/Nas .
Zrozumiem argumentację (chociaż nie każdą) ad tych nieszczęsnych dwójek, ale wyjazd małżeństw?
Niech każdy robi jak chce , w jakim celu jest wytykanie jakie to są te małżeństwa , a jaki jest "pojedyńczy" kuracjusz?
Gdybym miała męża i on chciałby również jechać do sanatorium na bank bylibyśmy razem ,
ale nie mam męża , jeżdżę zazwyczaj sama , omijam toksycznych ludzi (singli i małżeństwa),
nie interesuję się nie swoimi sprawami (chociaż wiele zauważam) i jest mi dobrze ,
czego wszystkim życzę
Ad alkoholu, mnie jest to obojętne.
Myślę, że to nie jest takie na pstryk: wprowadzamy zakaz w ośrodkach sanatoryjnych.
Felice pisze: 31 paź 2025 12:14
Ja również uważam, że temat wyczerpany.
Niczego nie zmienimy, a rodzi to tylko niesnaski.
I tym sposobem można te wypociny zakończyć, a dla malkontentów - życzenia udanej terapii wspomaganym poniższym preparatem
[link]
Ostatnio zmieniony 31 paź 2025 19:58 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link
A może żonka , znając twoje skłonności , obawia się , że po powrocie z sanatorium bedziesz musiał korzystać z takich maści i dlatego musicie jeździć razem takiej opcji , nie braliśmy tutaj pod uwagę
Sprawa sie rypła Mareczku
No bo skąd ty znasz takie maści
Kleinehexe pisze: 28 paź 2025 20:41
Wolę prawdziwe diabły, niż te farbowane.
A zwierzęta leśne , też wolisz prawdziwe , czy jednak te farbowane są Ci bliższe ?
Nie wiem jak w Twoim świecie, ale w moim rządzi natura. I spotkania z prawdziwymi leśnymi zwierzętami są mi bliższe niż z farbowanymi lisami w ludzkiej skórze.
Czy znowu przyjdzie mi prosić Moderatora o przeniesienie postów, gdyż zboczyliśmy mocno z tematu?
A skad wiesz , że lisy ... farbowane lisy -- miałem na myśli ? pytałem ogólnie , o leśne zwierzęta
A przenoś nas --- bo gościu nie ma co robić , to Mu pierdołami głowę zawracaj
a gdzie nas przeniesiesz ??