Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Będę jechał do Polanicy ale 9 grudnia. W Lądku byłem3 razy ,dwa razy w Jubilacie i raz w Wojskowym.Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.Jeżeli będziesz miał pytania to pisz,chętnie odpowiem.
zależy kto Ciebie kieruje. Jeżeli ZUS to pokoje dwuosobowe jeżeli NFZ to trochę gorzej. Ja byłem z ZUS Pielęgniarki dokonywały obchodu po godz.22. O tej godzinie automatycznie było blokowane wejście główne i trzeba było czekać aż zakończą obchód i wpuszczą cię wejściem bocznym. Po godz. 22 rozpoczynało się życie balkonowe. Ogólnie było fajnie. Wszystko zależy od osób w grupie. Na dole był sklep spożywczy,nawet z piwem. Blisko za ogródkami działkowymi jest stok narciarski i restauracja.Po uzgodnieniu z właścicielem organizowaliśmy sobie ogniska.Życzę miłego wypoczynku i zgranych ludzi.Ja byłem latem i mogłem urywać się na basen przy ulicy biegnącej do granicy. Tańczyć było gdzie. Zdrojowa(obecnie zamknięta, pod nią Piekiełko, Kaprys,Pod Wojakiem (obecnie chyba pod Czarnym kotem lub Psem.Była jeszcze jedna kawiarnia blisko Stawów Biskupich, ale obecnie jest chyba zamknięta .Z grubsza byłby na tyle.Jeżeli jeszcze w czymś byłbym przydatny to pytaj.Jeżeli pływasz to przy fontannie jest basen kryty. Pozdrawiam